Dubbele moordenaar schept op in een door Nederland en België gefinancierde TV-show +video


Palestijnse terrorist Issa Abd Rabbo beschrijft rustig op de Palestijnse
openbare televisie hoe hij twee Israëlische liftende studenten vermoordde

De Tweede Kamer vergadert over de Europese steun aan de Palestijnse Autoriteit. De president daarvan wou niet beginnen met vredesonderhandelingen, als niet werd toegezegd dat Israël 104 Palestijnse moordenaars zou vrijlaten.

Eén van die moordenaars is Issa Abd Rabbo. Voordat hij werd vrijgelaten zat hij een levenslange gevangenisstraf uit voor de moord op twee Israëlische studenten. Bij zijn vrijlating noemde de Palestijnse president Mahmoud Abbas hem een ​​’held’ en nam zijn hand zegevierend in de hoogte (plaatje rechts.)

Deze ‘held’ van Abbas heeft op 9 januari jl. een televisie-interview gegeven aan het onafhankelijke Palestijnse persbureau Ma’an. Dat wordt onder meer door de Nederlandse (èn de Belgische!) overheid gesubsidieerd.

Het interview:

Issa Abd Rabbo: “We zouden schieten op een bus met Israëlische soldaten. Ik was verrast want ik wachtte, wachtte en wachtte en de bus kwam maar niet. Ik voelde mij gedwongen om zelf een aanval uit te voeren, geïmproviseerd. Ik nam mij dat zelf voor.

Mahmoud Abbas en Issa Abd RabboEr kwam een Israëlische auto aan, met twee personen. Ik zei tegen mijzelf: dit is mijn kans, ik wil niet onverrichterzake terug keren. Ze verlieten de auto, liepen naar de vallei en gingen onder een dennenboom zitten.

Ik ging naar hen toe. Natuurlijk was ik gemaskerd en droeg een geweer. De man vroeg aan mij of ik een bewaker was. Ik zei tegen hem: “Nee, ik ben in mijn huis.” Ik zei tegen hem: “Jullie mogen hier niet komen. ​​Dit is ons gebied ons land. Jullie hebben ons land gestolen en bezet. Ik neem actie tegen jullie.”

Ze werden verrast door wat ik hen vertelde. Ik bond ze natuurlijk vast en vervolgens veroordeelde ik hen tot de dood door te schieten, in naam van de revolutie. Ik schoot ze dood met elk een kogel en ging weg in de bergen. Ik ging naar mijn tante en vertelde haar: “We hebben het bloed van Mohammed gewroken.”

Presentator: “Dat is de moeder van de martelaar Mohammed Abd Rabbo.”

Issa Abd Rabbo: “Ik zei tegen haar: ‘In plaats van een, had ik er twee te pakken.’ Zij schreeuwde het uit van vreugde.”

Dit gebeurt niet voor het eerst. Misschien moet de Nederlandse overheid zich eens echt gaan afvragen waarom ze eigenlijk tv-programma’s financieren die de moord op Joodse burgers bejubelen.

door Likoed Nederland


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

 1. Likoed Nederland:
  ♦ Dubbele moordenaar schept op – in door Nederland gefinancierde show [lezen]
 2. Palestinian Media Watch (PMW):
  ♦ Palestinian terrorist calmly describes how he murdered two young Israeli hikers; door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]

Een gedachte over “Dubbele moordenaar schept op in een door Nederland en België gefinancierde TV-show +video

 1. In het interview vertelt Issa Abd Rabbo, ik citeer; “Ik voelde mij gedwongen om zelf een aanval (moord) uit te voeren, geïmproviseerd. Ik nam mij dat zelf voor.”. Dit is duidelijk een uiting van een psychopaat.
  Voor dat men nu gaat klagen over het feit dat deze malloot vrij is gekomen en met zijn mede geesteszieken een dansje kan maakt op een of ander plein in het westelijk deel van Jordanië, moet men zich eerst afvragen, ‘wat is er allemaal voorafgaande misgegaan.
  ALLES, dus je mag zonder meer aaannemen dat alle instanties hebben gefaald!!! Puur en alleen omdat men de procedure L.I.L. niet consequent heeft doorgevoerd. Ik vind dat degene die willens en wetens van deze procedure zijn afgeweken minimaal disciplinair gestraft moeten worden.

  Like

Reacties zijn gesloten.