Wat voor de ene een oorlogsmisdaad is wordt door de ander een humanitaire daad genoemd [EoZ poster]

soda-poster4


Bronnen:

 1. Elder of Ziyon Blog:
  ♦ My Sodastream poster dedicated to Scarlett Johansson [lezen]
  ♦ SodaStream shows the toxic hate – and hypocrisy – of leftists [lezen]
  ♦ Oorspronkelijke tekst op EoZ’s poster vertaald naar het Nederlands door Brabosh.com

3 gedachtes over “Wat voor de ene een oorlogsmisdaad is wordt door de ander een humanitaire daad genoemd [EoZ poster]

 1. Ik hoop dan ook dat de Arabische Palestijnen hun wereldwijde vrienden & medestanders (opgetrommeld & gebrainwashed door Arabisch/Palestijnse leiders) voor eeuwig dankbaar zullen zijn wanneer zij thuis op een houtje zitten te bijten i.p.v. chumus m. lam te verorberen.

  De zogenaamde vrienden & medestanders zal dat verder een zorg zijn want het gaat hen er natuurlijk helemaal niet om of Arabische Palestijnen werk of eten hebben maar dat Israel gestraft wordt voor zijn bestaan als Joodse staat!

  Maar ja….de ene zijn dood is zijn ander zijn brood en de Palestijns Arabische leiders, de ‘humanitaire NGO’s, de smokkelaars en hun toevoerbedrijven, de wapenleveranciers e.a. worden er miljonair door terwijl de gewone Arabische Palestijn opnieuw belazerd wordt en het gelach mag betalen.

  Hoewel we alle instrumenten hebben om vooruit te komen is er nog niets veranderd in de wereld.

  Antisemitisme groeit & bloeit als weleer, Arabische Palestijnen worden nog stééds belazerd & uitgebuit door hun eigen mensen en Europeanen zijn ook nog stééds onbeschaafd & hypocriet onder dat héle dunne laagje glans & eigendunk.

  Niets nieuws onder de zon.

  Like

 2. Zo te zien is de één staat oplossing aan gang, maar niet naar de wens van de Arabieren, want “what’s right in de Middle East” is Israel en “what’s wrong” is de rest. Israel heeft een voorbeeld functie in het M.O. de antisemitische Israel bashers ten spijt. Waarom dan geen verdeling van Palestina zoals oorspronkelijk voorzien in San Remo na WO1?
  Transjordanië voor het Hashemitisch koningshuis en Cisjordanië voor het Joods Nationaal tehuis: Israel.

  Like

 3. Er behoort helemaal geen twee-staten oplossing te zijn, het hele gebied is van Israël, en daar zijn talloze bewijzen van, zowel in de Bijbel als in archeologische vondsten. De VN moet zich eerst maar eens aan zijn eigen regels gaan houden, zie San Remoconferentie van de toenmalige Volkenbond. De besluiten zijn ook heden ten dagen nog altijd rechtsgeldig en bindend!

  Like

Reacties zijn gesloten.