Vrede met Israël ligt de Palestijnen binnen handbereik als… [animatievideo]

Peace of Cake

Leuk animatiefilmpje waarbij de ‘gematigde’ terroristenleider president van de Palestijnse Autoriteit Abu Mazen, nom de guerre van Mahmoud Abbas, mee mag doen aan een spelletje op de televisie. Als hij de juiste antwoorden geeft krijgt hij als hoofdprijs de onafhankelijkheid voor zijn Palestijnse staat en als extraatje mag het Palestijnse volk tot aan het einde der tijden in voorspoed en vrede leven zij-aan-zij met de Joodse staat Israël.

Zal Abu Mazen al de vragen juist kunnen beantwoorden? Zal hij het heil van zijn volk laten voorgaan op zijn ultieme wens om de Joodse staat van de kaart te vegen? Het worden enkele beslissende minuten voor de Palestijnse leider. De inzet is hoog en miljoenen mensenlevens staan op het spel…

[In een productie van het Israëlische bedrijf Sharotonim]

mahmoud-abbas-corruptMr. Abbas, Israel wants to sign a peace treaty based on the principle of “two states for two peoples.” You have refused to accept this formula. Israel has proven that it will withdraw to new borders, remove Israelis from your state, and give up its claims to Biblical lands. It’s time for you to reciprocate. Recognize Israel as the nation-state of the Jewish people, stop the incitement against Israel, and let’s bring an end to the conflict once and for all.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.