Egyptisch oud-minister: Joden regeren de wereld, lees het allemaal in de Protocollen van Zion +video

En we kunnen er maar niet genoeg van krijgen van die Israëlbashers, de ene al debieler dan de andere. Wijd en zijd, proberen ze de antisemieten van de wereld te vermaken met hun antisemitisch gebral, hun gezichten vreselijk lelijk verwrongen door Jodenhaat; van in New York tot in Katmandoe, van Ramallah tot in Parijs, van Gaza tot in Sydney en van Brussel tot in Amsterdam. Kompleet krankjorum zijn ze.

Enkele dagen geleden was het de beurt aan een Egyptische oud-minister om weer flink van katoen te geven tegen de Joden en tegen Israël:

protocols“Er zijn 16 miljoen Joden in de wereld op een totaal van 6 miljard mensen (in feite 7 miljard; Brabosh.com). Deze 16 miljoen controleren die 6 miljard. Dat staat buiten kijf.

De Joden regeren de wereld, ik heb dat gelezen in de Protocollen van de Wijzen van Zion, die geschreven werden in 1895 in Basel, Zwitserland. U zal zien dat het daar allemaal in staat.”

Die antisemitische lulkoek vertelde Hasaballah Mohamed El Kafrawi, oud-minister voor Huisvesting in Egypte, op 10 januari 2014 in een interview op de Egyptische televisiestaion Sada Al-Balad TV. Lees hier het volledige interview op Memri TV. Onvoorstelbaar dat die man zoiets openlijk zegt en dat het bovendien ook nog eens wereldwijd wordt uitgezonden via satelliet-televisie.

Als de Joden de wereld zouden regeren was het vredesproces reeds in 1947 afgerond en was er daadwerkelijke vrede in het Midden-Oosten. Maar vermits daar geen enkele Jood ter wereld inspraak in heeft en niet de minste macht heeft om dat te realiseren is het Midden-Oosten al drie jaar lang één grote chaos, een afschuwelijk  bloedbad waarin moslims andere moslims elkaars hoofden afhakken, elkaars vrouwen verkrachten en elkaar kinderen levend opvreten. En volgens oud-minister Hasaballah El Kafrawy is dat allemaal “de schuld van de Joden die samenzweren tegende mensheid.”

Eerder liet deze verlichte Egyptische geest al van zich spreken in een uitzending op het Egyptische TV station Mehwar TV van 15 februari 2013 doen hij van katoen gaf tegen Joden en Israël. Toen beschuldigde hij de Joden ervan achter de aanslag van 9/11 te zitten (de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon op 11 sep. 2001), de Arabische Lente te hebben aangestoken en de moord op Sadat te hebben georganiseerd.

Hasaballah Mohamed El Kafrawi (°1930), een bouwkundig ingenieur van opleiding, was tussen 1977 en 1993 minister voor Ontwikkeling, Heropbouw, Woningbouw, Nieuwe Gemeenschappen, Publieke Voorzieningen en Land Ontginning onder oud-president Hoessein Moebarak in de Arabische Republiek van Egypte.


Blauw van ergernis vind ik dat het weer tijd is voor afwiselling en wat satire en muziek met Rav Shmuel omtrent die dwaze Protocollen van de Wijzen van Zion. Rav Shmuel (°Brooklyn, VS) is een bierdrinkende rabbijn die eigen composities speelt op zijn gitaar. Hij draagt een baard en haarlokken (‘oorlokken’ of ‘peies’) en houdt van De Dood. Hij ziet geen tegenspraak tussen zijn twee identiteiten. Integendeel, hij filosofeert over het Jodendom en ziet zijn muziek als complementair en als hulpmiddel- en communicatiemethode om mensen samen te brengen. Wel ja, we kunnen Shmuel misschien voorstellen als nieuwe onderhandelaar voor vrede in het M-O. 😉

Uitstekende rock-muziek en bijzonder leuke animatie in de volgende clip. Hier gaat ie dan:

“Protocols – The Cat Is Out Of The Bag”

3 gedachtes over “Egyptisch oud-minister: Joden regeren de wereld, lees het allemaal in de Protocollen van Zion +video

  1. Dit bewijst nog maar eens de domheid van die andere 5 biljoen 584 miljoen op de planeet met deze minister & vrienden voorop.

    Gelukkig klopt het rekensommetje van onze vriend uit Egypte niet en zijn er ook nog héél véél mensen die wel begrijpen dat we hersenen hebben gekregen om ze ook te gebruiken.

    Like

  2. In 1993 werd deze gek (Hasaballah Mohamed El Kafrawy) die minister was in de regering van president Mohammed Hosni El Sayed Mubarak, vriendelijk door de president verzocht op te krassen. Hij vertrok met de smoes, dat hij uitgeput was en dat hij hierdoor zijn belangrijkste doelen niet meer kon verwezenlijken. Mubarak had het goed gezien dat deze man niet helemaal jofel is. En laten we wel zijn als je een fictief verhaal, wat de protocollen van de wijzen van Sion zijn, gebruikt als zijnde de waarheid lever jezelf het bewijs van je krankzinnigheid. Maar het ergste van het geheel is dat deze krankzinnige malloot in de gelegenheid wordt gesteld via een Tv-station meer van dit soort ongein te verspreiden. En je weet wat de gevolgen zijn in een land waar de bevolking voor zo’n 70% tot 80 % analfabeet is en waar iedere vrijdag door de imam wordt verteld dat alle joden tovenaars zijn. Als kleine Egyptische boer wordt je bang. Dat waren de Europeanen in de middeleeuwen ook als de bloedsprookjes hun ronde deden.

    Like

Reacties zijn gesloten.