Activisten wakker worden! Ga helpen waar de nood het hoogst is en dat is niét in Gaza!!

activists

He activisten! Zijn het werkelijk “rechten” waar jullie
voor ijveren of is het simpelweg
een zoveelste uiting van pure Jodenhaat?

Sorry, maar ik ben enkele dagen elders dringend aan de slag, maar intussen toch dit doordenkertje meegeven. Het verschil in perceptie in de betweterige goegemeente ten aanzien van Israël en conflicten in de wereld:

links de puinhoop in Syrië – 120.000 doden, alles in puin geschoten, voor miljarden euro’s materiële schade, miljoenen ontheemden en vluchtelingen maar: geen boycots, geen vloot bootjes die uitvaart met Free Syria (of zoiets), geen campagnes aan de universiteiten, aan de inkoms van supermarkten, nada, niks van dat alles. “Laat ze maar creveren,” zegt de wereld, “het zijn onze zakens niet!”

Waar gaat alle wereldaandacht dan wel naar toe?

kill_jews♦ Rechts: daarmee vergeleken is Gaza een open vakantiedorp: Israël handhaaft al jaren een wapenembargo, naar schatting 15 procent van de kinderen leidt er aan overgewicht (obesitas), gemiddelde levensverwachting: 75 jaar (Egypte, Syrië, Iran, Turkije en 120 andere landen doen slechter). Maar wel boycots, Freedom Gaza Flotilla’s, haatpropaganda jegens Joden en Israël, in scholen, in universiteiten, door regeringen, wereldinstituten enz.

“Kill the Jews for Peace!” klinkt het al jaren. Eh, ging he dan niet meer over Israël? (als het dat al ooit geweest is?) >Wat denken ze dan wel die wereldbverbeteraars? Eerst genoeg Joden doden in Israël dan komt er vanzelf ook vrede in…. Syrië?

Rot hypocrieten zijn het!


Bronnen:

  1. The Algemeiner:
    ♦ Pro-Israel Poster Comparing Gaza Strip to Homs, Syria Goes Viral in Arab World [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.