Vredesproces: Intussen brengt Hamas zijn scholieren guerilla tactieken en militaire drill bij [in beeld]

school07a

Nee, dit zijn geen plaatjes van de militaire opleiding en het hanteren van wapens bij de Hitler Jugend in de jaren 1930 in nazi-Duitsland. Dit speelt zich vandaag af in de Gazastrook waar onder leiding van Hamas minderjarige scholieren worden opgeleid tot vechtmachines, terrorsten en zelfmoordbomaanslagers. Niét om hun Palestijnse helft in het westen van het grondgebied van de Palestijnse Autoriteit te verdedigen, maar om zich voor te bereiden op een nieuwe gewelddadige aanval op de democratische staat Israël.

hugo3Terwijl in ‘Oost-Palestina’ (op de Westelijke Jordaanoever) Palestijnse leiders olv van Mahmoud Abbas en Saeb Erekat tegen hun zin onderhandelen over vrede met Israël, bereiden diezelfde Palestijnen in ‘West-Palestina’ (Gaza) zich voor op de volgende oorlog tegen de Joodse staat. Geen westerse journalist die daar wakker van ligt laat staan de behoefte voelt om erover zal berichten. Die westerse pers schrikt enkel op van het moment dat Israël het zou wagen zich te verdedigen tegen de terroristische aanvallen en aanslagen van Hamas.

Je moet dan ook met een sterk vergrootglas het Internet afspeuren om daar ook maar één item of plaatje over te vinden. Nochtans blijkt ook ook het persagentschap Reuters  over hetzelfde materiaal te beschikken. Echter, die internationale nieuwsverdeler vindt blijkbaar in het Westen geen afzet om zijn fotomateriaal te slijten. Tenzij bij de Chinezen! China News publiceerde zes plaatjes van militaire oefeningen die het Hamas regime oplegt aan zijn middelbare scholieren in de Gazastrook onder de auspiciën van het Hamas ministerie van Onderwijs.

De plaatjes dateren van amper drie dagen geleden, met name Gaza, 9 januari 2014. Daarin krijgen de Palestijnse mannelijke scholieren oefeningen hoe ze op georganiseerde wijze een touw zullen leren gebruiken om van een gebouw naar beneden te klimmen, over allerhande obstakels klauteren, klimmen over prikkeldraad omheiningen, allerhande guerilla oefeningen enz. De wat oudere (minderjarige) studenten zullen leren hoe lichte wapens te gebruiken.

Wanneer straks het Israëlische leger een 16 of 17-jarige Palestijnse terrorist van zijn sokken blaast, gewapend met een raketlanceerder op zijn schouder, klaar om een mortiergranaat of raket af te vuren vanuit Gaza naar Israël, moet u niet verbaasd opkijken wanneer u weinige uren later in uw lokale westerse krant een artikel aantreft met grote blokletters: “Israël heeft weer een ‘onschuldig kind’ vermoord in Gaza!” Net alsof een raket die door een 16-jarige wordt afgevuurd minder gevaarlijk en dodelijk is dan wanneer die door een 20-jarige Palestijn wordt afgevuurd. 😦

door Brabosh.com

school03a

school02a

school04a

school05a

school06a


Bronnen:

 1. China News:
  ♦ Palestijnse studenten in Gaza krijgen militaire drill [lezen]
 2. Blazing Cat Fur:
  ♦ School days in Gaza – Palestinian students crawl during a military-styled exercise routine at a course conducted by the Hamas-run ministry of education, in Rafah in the southern Gaza Strip January 9, 2014 (Reuters); door Frau Katze [lezen]
 3. Elder of Ziyon Blog:
  ♦ Kids in Gaza schools learning to kill Jews – Hate 101, as (apparently) Reuters goes to Hamas schools to see what those cute tykes are learning [lezen]

Een gedachte over “Vredesproces: Intussen brengt Hamas zijn scholieren guerilla tactieken en militaire drill bij [in beeld]

 1. Het leren omgaan met hulpstukken heb ik geen moeite maar het gaat hier om de extreme (geloofs)indoctrinatie bij de kinderen die ik niet anders kan zien en beoordelen dan de slimste vorm van geestelijk kindermisbruik.
  Deze kinderen komen in een vicieuze cirkel van onfatsoenlijkheid en barbarisme, waar zij zelfstandig niet meer uit kunnen komen. Erger nog, als zij volwassenen zijn zullen zij de volgende generatie op dezelfde wijze misbruiken.
  Vredesproces, waar praten wij over?
  Nu moet ik even terugdenken aan een uitspraak van onze Minister van Buitenlandse Zaken Timmermans. Volgens Timmermans is het van groot belang, Israël te blijven aanspreken op zijn verantwoordelijkheden en plichten zoals ook vastgelegd in het door Israël geratificeerde VN-Verdrag voor de Rechten van het Kind.
  Conclusie:Timmermans mist ieder gevoel van realiteit of hij is werkelijk niet goed bij zijn hoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.