Joden ‘veilig’ in Antwerpen dankzij extra bewaking, camera’s, wegblokkades, gepantserde deuren enz.

beveiliging2Joods geboren zijn kan uw gezondheid beschadigen

Toen de omvang van de holocaust algemeen bekend werd was de algemene kreet “Nooit meer!” op ieders lippen. De beelden van de uitroeiïngskampen Aushwitz, Treblinka en zovele anderen werden een nachtmerrie voor ieder weldenkend mens. Hoe kon een land met zulk een hoog wetenschappelijk vernuft zo laag moreel zinken. Men was overtuigd dat de les van de geschiedenis zulke uitspattingen voor immer gingen onmogelijk maken.

Een generatie later beleven Joden in België opnieuw de insidieuze verdachtmakingen en laster die de holocaust voorafgingen.

Joodse school in AntwerpenIs het normaal dat Joodse kinderen naar scholen gaan die omringd zijn met hoge muren, prikkeldraad, en gepantserde deuren?

Is het normaal dat deze scholen dag en nacht door een bewakingsdienst moeten worden bewaakt?

Is het normaal dat voor alle Joodse instellingen, synagogen, communautaire centra parkeerbelemmeringen voor autobommen geïnstalleerd zijn?

Is het normaal dat het woord “Jood” als alledaags scheldwoord door moslim kinderen op school wordt gebruikt, ook onder elkaar?

Is het normaal dat Joodse kinderen niet meer in openbare parken in Brussel kunnen spelen omdat zij worden aangevallen?

Is het normaal dat Joodse kinderen die een openbare school bezoeken verwelkomt worden met leuzen zoals “Joden Idioten” onder het passief toekijken van leerkrachten?

Is het normaal dat tijdens sportwedstrijden leuzen zoals “Hamas de Joden naar het gas” worden gescandeerd?

Neen deze dagdagelijkse toestanden zijn onduldbaar en zijn het gevolg van de selectieve blindheid die de weldenkende Belgische academici treffen wanneer ze geconfronteerd worden met de gevolgen van de Europese Arabische integratiepolitiek.

Talrijke Europese rapporten tonen duidelijk het toenemende openlijke antisemitisme samen met acting out aangewakkerd door het goedpraten van dit antisemitisme door NGO’s die een internationale humanitaire faam hebben.

Gemakkelijkheidshalve wordt dit verweten aan het bestaan van een Joods land, Israël, dat in een existentiële strijd gewikkeld is met het toenemend islamofascistische ideeëngoed van de Egyptische ideoloog Hassan El Banna schrijver van “de industrie van de dood”. Het is zover gekomen dat de openlijke oproep tot genocide van Iraans president Ahmadinejad zonder protest aanvaard wordt door de moslimgemeenschap en dat veel Europeanen overtuigd zijn dat zonder Israël er geen problemen zouden zijn met het oprukkende Islam fundamentalisme.

Dit is uiteraard even onzinnig als de Nazi propaganda dat de Joden de oorzaak zijn voor de oorlog en dat de Joden de touwtjes trekken van de internationale economie. In het collectieve bewustzijn van de meeste Europeanen is dit blijven nazinderen en bestaat er een attitude ten opzichte van Israël dat vanop afstand bekeken in het perspectief van de algemeen gangbare diplomatie getuigd van een fundamenteel antisemitisch standpunt ten opzichte van Israël. En dit heeft niets met smoren van kritiek op Israël te maken onder de beschuldiging van antisemitisme daar de grootste kritiek op de Israëlische politiek van de Israëlische dagbladen zelf komt.

Wanneer Joodse burgers hun ongenoegen tonen over de flagrante partijdigheid van de media door de omissie van feiten, het toegeven aan physieke intimidatie en corruptie worden zij beschuldigd van overreactie en propaganda.

Deze toestand is veel te ernstig om verwerkt te worden in de lokale dorpspolitiek en stemmenvisserij. Het is totaal aberant dat politieke partijen die zich als leek bestempelen de propaganda van de moslim fundamentalisten blijven goedpraten.

Het is tijd dat de ogen opengaan voor dit nieuw fascistisch gevaar dat na de Joden de rest van de vrije wereld aanvalt. Net zoals de knieval van Chamberlain voor Hitler door het opofferen van Tschechoslowakije niet in staat was de tweede wereldoorlog te voorkomen zal het opofferen van Israël niet in staat zijn de derde wereldoorlog te voorkomen.

Het is vijf voor twaalf

door Dr. Willy

Beveiliging Joodse gebouwen en scholen in Nederland


Bronnen:

 1. Israel, belegerd volk, cultuur en natie:
  ♦ Alledaagse Joodse frustraties – Toen de omvang van de holocaust algemeen bekend werd was de algemene kreet “Nooit meer!” op ieders lippen. De beelden van de uitroeiïngskampen Aushwitz, Treblinka en zovele anderen werden een nachtmerrie voor ieder weldenkend mens. Hoe kon een land met zulk een hoog wetenschappelijk vernuft zo laag moreel zinken. Men was overtuigd dat de les van de geschiedenis zulke uitspattingen voor immer gingen onmogelijk maken; door Dr. Willy [lezen]
 2. Joods Actueel:
  ♦ Joodse scholen slaken noodkreet over politiebewaking – Schoolbewaker getuigt: “als iemand slechte bedoelingen heeft zijn wij een vogel voor de kat” – De Joodse scholen in Antwerpen slaan een noodkreet over de drastische vermindering van de politiebewaking die zo’n jaar geleden werd ingevoerd [lezen]
  ♦ Parlementaire vraag en antwoord over veiligheid aan Joodse scholen – Federaal Kamerlid Tanguy Veys (Vlaams Belang) voelde in de commissie Binnenlande Zaken, minister Joelle Milquet aan de tand over de beveiliging van de Joodse scholen [lezen]
 3. Het Nieuwsblad:
  ♦ Verhoogde bewaking in joodse buurt – De oorlog tussen Israël en de Palestijnen in de Gazastrook doet ook in Antwerpen de spanningen oplaaien. De Antwerpse politie heeft, in overleg met het ministerie van Binnenlandse Zaken en het overkoepelende antiterroristische orgaan OCAD, de waakzaamheid in de joodse buurten van Antwerpen gevoelig opgetrokken [lezen]
 4. Het Laatste Nieuws:
  ♦ Joodse scholen in Antwerpen willen meer politiebewaking; door Hanne Adriaen [lezen]

9 gedachtes over “Joden ‘veilig’ in Antwerpen dankzij extra bewaking, camera’s, wegblokkades, gepantserde deuren enz.

 1. Joden willen niet terug naar Israel. Dit is een spelletje van de zionisten. Joden in Israel komen zelf ook in opstand tegen deze zionisten. Scheer zionisten en joden niet over 1 kam.

  Like

 2. Als je iets schrijft dan kan dat heel hard over komen, in een gesprek kan je vaak makkelijker bijsturen.
  Het Joodse volk is het land Israel beloofd. Na een diaspora van eeuwen ,waarin het volk veel ontbering heeft geleden is er eindelijk weer het eigen thuisland. Veel Joden worden ‘opgevist” en naar het thuisland gebracht. Velen uit Rusland, India en ook uit Ethiopie zijn ze gekomen. De profeet Jeremia leert dat na de vissers de jagers komen. Misschien wil God het hele Joodse volk wel in het land hebben wat Hij hun gegeven heeft om daar de Joodse Messias te ontmoeten.En tevens zal Hij dan de volken oordelen voor wat zij Zijn volk hebben aangedaan. Ik denk niet dat Hij wil dat er dan nog een Jood in een ander land is.
  Wat ik bedoel met christenen zouden hen kunnen helpen, is dat christenen hen helpen in het maken van aliya.
  Als ik de Thora en de profeten lees is God niet alleen liefde, Hij is ook heilig en rechtvaardig en Hij is trouw aan Zijn beloften voor het Joodse volk.

  Verder ben ik het met Hugo eens dat je naast een Jood moet gaan staan. En ik respecteer de keuze van elke Jood of hij nu terug wil naar Israel of dat hij in zijn huidige land wil blijven

  Like

 3. Angela, met alle recept als jouw God die instelling heeft wil ik hem niet kennen. Mijn God is liefde en vergeving. Daarom hebben wij van huis uit de instelling meegekregen, ‘wie een mens redt (overtuiging is niet ter zake doende) redt de gehele mensheid. Zo wil mijn goed het zien en hebben.

  Like

 4. Ik denk zelfs Willem dat het andersom is.

  En naast de Joden staan, lijkt me altijd beter dan er ‘achter’. Dat lijkt precies of de Joden moeten eerst de klappen opvangen vooraleer de achterstaanders in actie komen. 😉

  Tenslotte is het de plicht van de niet-Joden om het antisemitisme te bestrijden.

  Like

 5. Hoe bedoel je Angela, dat christenen de Joden kunnen helpen?.
  Volgens mij door 100% achter de Joden en Israël te staan.
  Gegronde kritiek mag altijd.

  Like

 6. Als mens gruw ik van al die Jodenhaat. Toch is er iets anders wat ook mee speelt.
  Een rabbi zei eens :Je moet niet kijken naar de stok die je slaat, maar naar Degene die de stok vasthoudt.
  Joden zouden zich misschien eens af moeten vragen wat God hen door deze dingen probeert te zeggen. En christenen kunnen hun daarbij helpen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.