Egyptische astroloog: Het Joodse volk zal in de loop van 2014 sterker worden +video

Vandaag, precies twee jaar geleden verbood Hamas in de Gazastrook astrologen en waarzegsters hun ‘beroep’ nog langer uit te oefenen. Het Palestijnse Ma’an Nieuwsagentschap schreef dat 142 waarzegsters gedwongen werden om met het ministerie van Binnenlandse Zaken een akkoord te ondertekenen waarin ze moesten zweren dat zij hun ‘gave’ niet meer zouden uitoefenen. Naast het voorspellen van de toekomst, verkopen waarzegsters ook amuletten ter bescherming en wordt hen soms gevraagd om persoonlijke of familiale problemen op te lossen.

waarzeggerDe reden van dat waarzeggersverbod door Hamas ligt voor de hand. Waarzeggers hebben soms de vervelende gewoonte om gebeurtenissen en ontwikkelingen te voorspellen die niemand leuk vindt. Zoals bijvoorbeeld de Egyptische astroloog Sayyed Al-Shimi die op Al Nahar TV op dinsdag 31 december 2013 voorspelde dat het Joodse volk sterker zal worden in de loop van 2014.

Al-Shimi baseerde zijn voorspellingen op diverse evenementen in de Joodse en Israëlische geschiedenis, waaronder het eerste World Zionist Congress, de Balfour Verklaring en de oorlogen die door Israël werden uitgevochten tegen de Arabieren doorheen haar geschiedenis. Het interview werd vertaald door het Midden-Oosten Media Research Institute (MEMRI).

“Saturnus zal het vuurteken Boogschutter ingaan. Wijlen mijn vader en ik kennen een lange geschiedenis van Saturnus dat vuurtekens ingaat. Zoals Sheik Daud Al-Antaki schreef, toen Saturnus om het even welk vuurteken ingaat, worden de Joden sterker. Geloof dit niet enkel en alleen omdat ik dat zeg. Het is uitgetest. We hebben het getest, en daaruit bleek dat…” orakelde Al-Shimi. “We ontdekten dat Saturnus het vuurteken Boogschutter inging net toen het eerste World Zionist Congress werd bijeengeroepen,” vervolgde hij.

“De Verklaring van Balfour werd uitgebracht toen Saturnus was het vuurteken Leeuw binnenging. De Haganah Brigades begon met het organiseren en het helpen van de Engelsen in 1928, toen Saturnus in het vuurteken Boogschutter was. De [Onafhankelijkheidsoorlog] van 1947-1949 vond plaats toen Saturnus was in het vuurteken Leeuw stond. De Sinai Oorlog van 1956 vond plaats toen Saturnus was in het vuurteken Boogschutter inging. De [Zesdaagse Oorlog van 1967 vond plaats toen Saturnus in het vuurteken Ram stond.”

Al-Shimi zei ook: “De laatste keer dat Saturnus in het vuurteken Leeuw stond, deed zich voor in 2006. Ik begon hen rees in 2004 te waarschuwen: ‘Pas op, wanneer Saturnus in het teken Leeuw komt, want dan zullen de Joden in Palestina sterker worden. Iets dat hiertoe zal leiden zal onvermijdelijk gebeuren.’ Wat er toen gebeurde? De Palestijnse Autoriteit werd opgesplitst in Fatah en Hamas.” Hijk concludeerde met een advies aan de Arabische leiders: “Doen wat ze kunnen om het Palestijnse probleem op te lossen” voor de maand december, wanneer Saturnus in het vuurteken Boogschutter komt, waardoor de Joden nogmaals sterker zullen worden.

————–

Uit nieuwsgierigheid heb ik er maar even mijn eigen jaarvoorspelling als aquarius (waterman) voor 2014 bij genomen en die zegt:

signo-de-aquario“De kennis en wijsheid die u [in 2013] heeft verwerft terwijl Saturnus in het negende huis stond, zal thans zijn toepassing krijgen. Ongeacht uw leeftijd, is het tijd dat u terugblikt op wat u heeft verwezenlijkt en daarop verder te bouwen. Dit zal een marathonloop worden en geen korte sprint, dus moet je je daarop instellen.”

Ha ha! Dat klopt zeker in verband met deze blog. Daar ben ik vijf jaar geleden in januari 2009 aan begonnen en dacht na een jaar wel alles over Israël gezegd en geschreven te hebben. Was dat even een misrekening! Dat idee van een korte sprint is vandaag inderdaad een marathon gebleken. 😉


Bronnen:

 1. Arutz Sheva:
  ♦ Egyptian Astrologer: The Jews Will be Stronger in 2014 – Egyptian astrologer claims: When Saturn enters Sagittarius in December, the Jews will be stronger; door Elad Benari [lezen]

12 gedachtes over “Egyptische astroloog: Het Joodse volk zal in de loop van 2014 sterker worden +video

 1. Ik zou hier veel op kunnen antwoorden, maar het zal niet toekomen. Probleem is dat ik niet geloof in jouw G’d, die ik opeens niet meer zo sympathiek vind, en daar loopt onze communicatie al meteen mank. We spreken gewoon een andere taal.

  Ik stel voor je dat je jouw onstuitbare bekeringsdrift – doorspekt met het gekende doemdenken – voortaan elders gaat uitleven. Het Internet is groot, reuzegroot.

  Bij deze sluit ik deze zinloze draad af.

  Sjaloom.

  Like

 2. Sorry, ik was vergeten dat mensen die trots zijn op hun land, en eventueel op hun geaardheid, zeer gesteld zijn op hetgeen anderen over hen denken, welke indruk zij naar buiten toe maken.

  Dus, als ik het goed begrijp, verlangen jullie Gods zegen alleen maar om naar buiten toe een goede indruk te maken ?
  Zelfs als men niet in God gelooft ?

  Dat is dan de reden dat ik al heel lang geleden geen Vlaming of Belg of Katholiek meer wildde zijn. Goddank zijn er nog enkele (zeer weinige) oprechte Katholieken, Joden, Christenen.

  SchijnVlamingen, schijnChristenen, schijnJoden, trots om niets anders dan de schone schijn.

  Probeer eens oprecht te zijn. Ik daag u uit. Ge zult heel gauw ontdekken dat de meeste mensen een hartsgrondige afkeer van u gaan krijgen.

  De keuze is vrij: waarheid of schijn.

  Of ontbreekt het u aan moed ?
  God en alle oprechte mensen zijn steeds bereid u vergiffenis te schenken.

  Neem de moed in uw twee handen, als ge het al eens laat vallen raapt ge het met grotere ijver weer op, en trotseer de schone-schijn-leugens van alle mensen om u heen.
  Durf !!!

  Ge zult geen enkele maatschappelijke zekerheid meer hebben. Doorzetten !!!
  De maatschappij, ‘het systeem’, is niets anders dan een droge barre woestijn, iedere zandkorrel is een leugen.

  De enige die nog om u geeft is God en al die mensen die op een oprechte wijze in God geloven !!! De Geestelijke Liefde.

  Het gaat om een Zuivere Oprechte Geestelijke strijd, al de rest is shit.
  Het gaat nooit om de trots om uw land. Het gaat er om of God u dat land ook werkelijk gunt.
  Dat hangt af van de oprechtheid van de bewoners, oprecht tegenover God.
  Gooi weg uw trots, uw eigenliefde, uw verlangen naar erkenning.
  Ten dienste van de mainstream media ??? Ten dienste van de hel !!!

  Like

 3. Dit is zeker de laatste keer dat die Egyptische astroloog uitgenodigd wordt om op tv iets over Israel te zeggen, en nog wel zo positief 🙂
  Het doet me denken aan de Arabische waarzegger Bileam uit het oude testament die ingehuurd was door de vijanden van Israel om dit volk te vervloeken. Dit bleek onmogelijk, Hij kon Israel alleen maar zegenen, omdat een duivelse vloek nooit bovenuit gaat wat God zegt. Amen!

  Like

 4. Daar kun je nu wel bijzonder trots op wezen, dat andersdenkenden en atheïsten, ook in 1 keer een vervolgde groep zijn, wat overigens niets nieuws is, en zeker niet in die landen waar het hoofdzakelijk gebeurd, het is daar schering en inslag tegen andersdenkenden.

  Ik zou zeggen welkom bij de club van Joden, christenen, Hindoes en boeddhisten en andere gelovigen.

  Maar ik maak me ook geen illusies, de mainstream media zal dit ook niet oppakken, net min als men de vervolging van christenen en joden op hebben gepakt, of slechts marginaal.

  Dus een keer in die vervolging zal niet komen, omdat de ….. de ….. de handen boven het hoofd worden gehouden, en doelbewust weg gekeken wordt. (censuur door mijzelf)

  Like

 5. God houdt van al zijn kinderen, ook als ze Hem de rug toekeren.
  Zelfs als de maat vol is krijgt men nog de tijd om zich te bezinnen.
  Die tijd is nu werkelijk bijna op.
  Wees wijs en bezin u.
  Nadenken doet geen pijn.
  Hetgeen er weldra zal gebeuren overtreft het vermogen van aardse mensen.
  Ik wens u de innerlijke vrede in het hart, de Geestelijke Vrede zonder welke er geen toekomst is.
  In Israel worden er gelovigen vervolg door ongelovigen; Joden onder elkaar !!!
  Zoiets kunt u toch echt niet wensen ???
  Open uw ogen.

  — Graag andere icoontjes aub, de beschikbare zijn niet erg aantrekkelijk.

  Like

 6. Wel ja, je bent echt niet alleen met je religieuze kruistocht tegen andersdenkenden en atheïsten.

  Je kan misschien best achter in de rij aansluiten bij deze lieden. Je kan alvast beginnen met je messen te slijpen want er is binnenkort veel werk aan de winkel voor je:

  Atheïsten in 13 landen door terechtstelling bedreigd
  http://ejbron.wordpress.com/2014/01/03/atheisten-in-13-landen-door-terechtstelling-bedreigd/

  Uit de gedrukte versie van: UK, Evangelische Zeitung für Westfalen und Lippe, Nr. 52/1:

  Atheïsten riskeren in 13 landen wereldwijd de dood wegens geloofsontkenning. Dat blijkt uit een rapport van de Internationale Humanistische en Ethische Unie, dat op de Werelddag van de Mensenrechten in Londen werd gepubliceerd.

  Terwijl in 3 landen – Saoedi-Arabië, Pakistan en Iran – de doodstraf voor blasfemie (godslastering) nadrukkelijk in het strafrecht is verankerd, dreigen er volgens het rapport voor het afwijzen van geloofsovertuigingen ook terechtstellingen in bijvoorbeeld Afghanistan door de Taliban en door radicale islamieten in Nigeria en Somalië.

  In 55 landen wordt kritiek op of belediging van religie strafrechtelijk vervolgd, waaronder in 39 landen met gevangenisstraf, aldus de studie “Freedom of Thought 2013” van de organisatie van ongeveer 120 atheïsten- en vrijdenkersverenigingen.

  In twaalf Afrikaanse en negen Aziatische landen evenals in tien landen in het Nabije en Midden-Oosten herkent het rapport “zware schendingen” van de vrijheid van meningsuiting. Hoofdzakelijk gaat het hierbij om islamitische landen.

  Like

 7. God houdt van al zijn kinderen. Hij verlangt naar zielen die zuiver zijn als goud en Hem met zuivere geestelijke liefde verheerlijken. Geen mens bereikt enige graad van perfectie in de liefde uit zichzelf. Een nederige ziel verheerlijkt God.

  Wanneer een ongelovige dus louteringen ondergaat heeft dit zeer dikwijls opstandigheid en zelfs haat tot gevolg vermits zijn levensverwachtingen eng beperkt zijn tot aards maatschappelijk geluk. Wanneer men echter de louteringen aanvaardt met innerlijke liefde en oprechte nederigheid vanuit de eigen vrije wil wordt hierdoor het geloof versterkt. Dan krijgt hij van God genade om verder te gaan en wordt zijn ziel steeds meer gezuiverd en dan komt de geestelijke wereld stilaan in zicht.

  De meeste Joden en Christenen verheerlijken tegenwoordig nog slechts wereldse waarden en daarom spreken wij van een eindtijd. In iedere eindtijd worden de zielen geleid tot polarisatie: voor of tegen God, geen laffe ‘neutraliteit’ of schijnbare ‘objectiviteit’ meer. Wanneer alle zielen ‘geraakt’ zijn worden de duistere zielen verwijderd en begint een nieuw tijdperk van vrede. Omdat de Joden weer hun land terugkregen is de toekomst beloftevol voor de gelovigen. De anti-paus Bergoglio en de nieuwe (oosterse) dictator – die dit jaar 2014 aan de macht zal komen over de hele westerse wereld en in Jeruzalem zal zetelen als een (valse) god – functioneren onbewust als katalisators tot polarisatie van goeden en slechten. Er resten nog slechts enkele maanden om zich te bekeren.

  Like

 8. Manicheeërs en Zoroastristen zagen het Joodse volk als aanbidders van Saturnus.Dus zeg maar Jahweh=Saturnus. Wellicht door het feit dat ze de Sabbat vierden als heilige dag, deze dag wordt/werd geassocieerd met de planeet Saturnus. In het Hebreeuws heet Saturnus dan ook Shabtai; de Sabbatter. In de oudheid was Saturnus de verst afwezige planeet die nog met het blote oog gezien kon worden.Dit zette natuurlijk kwaad bloed bij de dames en heren zonaanbidders. Mithras, Kerstmis, zaterdag naar zondag etc.Toch interessant dat blijkbaar deze oude kennis nog doorleeft bij n.b. moslim astrologen.Zouden de ouderen van Zion de loop van hun god dan ook nauwgezet volgen?

  Like

 9. Toch vreemd dat het bijna altijd religieuze mensen zijn die niet-religieuze of anders-religieuze mensen de grootste ellende van de wereld toewensen terwijl dat andersom veel minder frekwent voorkomt (Stalin niet te nauw gesproken dan.) Je zou toch mogen verwachten dat verscheidenheid in meningen en religies, de grootste rijkdom van de wereld zou zijn. Helaas, maar het mag niet zijn. Zo zie je maar: fanatisme deugt niet en nooit.

  Like

 10. Beetje nuanceren: Op korte termijn zullen de goddeloze mensen in het Joodse volk maatschappelijk zeer achteruitgaan en zeer ongelukkig worden, de gelovige joden echter zullen geestelijk nog sterker worden dan zij al zijn, en vele goddelozen zullen zich bekeren. Daarna zal het Joodse volk een zeer diep ingrijpende geestelijke vernieuwing ondergaan en op lange termijn weer een vrij en machtig volk worden.

  Like

 11. Ik denk dat Al Shimi maar best meteen asiel aanvraagt in Israël, wil hij nog een dag langer leven. Met dergelijke uitspraken teken je je eigen doodvonnis in de moslimwereld van Arabistan.

  Like

 12. Potjandorie, volgens de Iraanse ayatollah’s, moefti’s, imam’ s, hodja’s, molla’s en oelema’s was dit privilege (toveren) toch alleen voorbehouden aan mensen die de Joodse Religie aanhangen. En wat blijkt, de Egyptenaren hebben een (undercover)
  koffiedikkijker, Sayyed Al-Shimi. Dit is niet te verteren!!!!!

  Like

Reacties zijn gesloten.