Uitbuiting van de Holocaust door de Nederlandse anti-Israël BDS beweging in Amsterdam

anne-BDSBoycotters van Israël, de schaamte voorbij:
…van Anne Frank in een Palestijnse keffija tot het gooien van rotsbrokken,
molotov cocktails en het afschieten van Jihad raketten en mortiergranaten

We kennen het verhaal intussen wel hoe de BDS beweging internationaal de Holocaust misbruikt en de nazitijd uitbuit om de levende Joden van nu en hun staat in Israël naar de hel te verwensen. De nazificering van Israël is al jaren aan de gang. Maar durf nooit te zeggen dat Israëlhaters antisemieten zijn, want dan kent hun verontwaardiging geen grenzen en schudden zij hun hoofd zo hard heen en weer in een krampachtig NEEN!, dat het hoofd bijna van hun schouders rolt. Hypocrieten zijn het.

kadimaGaza wordt een open “concentratiekamp” genoemd, Israëlische leiders worden afgebeeld in SS-uniformen zoals hiernaast Tzipi Livni van Kadima, oud-premiers zoals Ehud Olmert en Ariel Sharon worden afgebeeld terwijl ze het bloed drinken van een Palestijnse kleuter, Israëlische soldaten “zijn nazi’s die nog erger zijn dan de soldaten van de Waffen-SS”, Gaza leeft in een getto “waar het nog erger is dan in het Getto van Warschau anno 1943”, in Gaza wordt zoveel honger geleden als in het SS kamp van Dachau,  en meer van die boosaardige onzin.

Hun schaamte kent duidelijk geen grenzen meer wanneer boycotters hun haat jegens de Joden in de Diaspora en in het bijzonder de Joden van Israël ventileren. Meer landelijk, met name bij onde noorderburen in Amsterdam, kent de creativiteit geen grenzen noch schaamte als het gaat om de uitbuiting van de Holocaust voor het ‘goede doel’, met name de vernietiging van Israël onder het voorwendsel van steun aan de Palestijnse zaak.

Ik denk niet dat ik mij nog langer hoef te verbazen over de propagandatechnieken van de anti-Israëlische Boycott, Divest and Sanctions beweging (BDS). Hun grenzeloze haat jegens Israël en zijn Joden overtreft alle verbeelding.

bds-amsterdamEen Twitter account onder de naam @BDSAmsterdam gebruikt Anne Frank als avatar, gekleed met de Arabisch keffija (plaatje rechts), symbool van de Palestijnse terreur jegens de Joodse staat. Het gebruik van het afbeelden van Anna Frank met keffija maakt deel uit van een voorbedachte strategie om haar verhaal en imago op te slorpen.

De waarheid vertelt net het tegenovergestelde: Indien Israël reeds in 1940 zou bestaan hebben zou Anne Frank volgend jaar in juni haar 85ste verjaardag hebben kunnen vieren.

Het in omloop zijnde verhaal van een geboorte in ‘Palestina’, het mythologische land dat Yasser Arafat verpersoonlijkt, voortdurend met zich meedraagt en uitdagend afbeeldt in zijn hoofdbedekking, de zorgvuldig in de vorm van Israël geplooide keffija, is al even verzonnen als zijn geschiedenis van Palestina die wordt onderwezen op de schoolbanken in de Palestijnse gebieden. Het wordt hoog tijd dat iemand dat eens gaat uitleggen aan de BDS actvisten in A’dam.

bds-nederland2Uitbuiting van de Holocaust door de boycot-Israëlbeweging (BDS) in Nederland. Op het plaatje hierboven poseert Nicole Hollenberg, sinds kort bestuurslid van Docp en één van de beheerders van het Nederlandse Twitteraccount @BDSAmsterdam, met een foto van Anne Frank met een rode Palestijnse sjaal op haar T-shirt, tijdens een betoging tegen het Prawerplan (30.000 bedoeïenen) op 1 augustus 2013 [bron]


Bronnen:

  1. Legal Insurrection (LI):
    ♦ Anti-Israel Amsterdam boycott group uses Anne Frank for Avatar; door William A. Jacobson [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com;

  • Uitbuiting van de Holocaust door de boycot-Israëlbeweging (BDS) in Nederland [lezen]

Een gedachte over “Uitbuiting van de Holocaust door de Nederlandse anti-Israël BDS beweging in Amsterdam

  1. BDS: Boycott, Divest & Sanction van Israel zal leiden tot totale armoede van de Arabische Palestijnen!

    SDB: Solidair, Durable & Bonding met Israel zal leiden tot nieuwe prosperity van de Arabische Palestijnen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.