Israël vs. de Islamisten: de feiten op een rij vooraleer het jaar eindigt [Phyllis Chesler]

britse-muur02Londen, 24 december 2013. Het Circus van Piccadilly bestaat echt. In de tuin van de St James’s Kerk, Piccadilly, hebben Britse christen Israëlbashers een replica opgetrokken naar analogie van de Israëlische Veiligheidsmuur nabij Bethlehem op de Westbank. Die replicamuur is maar liefst 30 meter lang en 8 meter hoog, zo groot dus dat bijna de hele kerk erachter verdwijnt. Die muur blijft er voor twaalf dagen staan, tot 5 januari 2014.

hugo3De klassieke kerststal heeft aldus plaats moeten ruimen voor de Britse Muur der Dwazen [Wall of Fools.] Een voor die Britten weliswaar ‘klein en onbelangrijk’ detail: wat op het plaatje ontbreekt is tot de tanden toe gewapende Palestijnse terroristen met zelfmoordbommengordels, kalashnikovs en rakerlanceerders die als laffe honden in het holst van de nacht over de muur klauteren om slapende Israëlische Joodse vrouwen en kinderen af te maken en hun baby ’s de keel over te snijden. Dat waren die dwaze Britse christenen wel even vergeten.

Intussen in Ramallah op de Westbank, heeft PA-president Mahmoud Abbas nog eens herhaald – ’t is tenslotte toch Kerstmis, een gezegende tijd van dialoog en verzoening – dat Jezus Christus geen Jood was maar een Palestijnse Boodschapper en elke band van het Joodse volk met Jeruzalem en het Land van Israël ontkend. Alweer een zoveelste persoonlijke bijdrage in de vorm van een Kerstboodschap vanwege het Palestijnse leiderschap aan het vredesproces, voor de gelegenheid ditmaal met de zegen van een bende verdwaasde Britse christenen. “Vrede op aarde aan alle antisemieten van goeden wille,” krijst het volk… jawadde 😦

Laat ons nog eens alle feiten op een rijtje zetten vooraleer het jaar eindigt:

Israël is geen Apartheid nazi-staat. Islam is de grootste beoefenaar van Apartheid zowel op basis van geslacht als religie. Geweld van ongelovigen of haat tegen moslims is amper een druppel in de emmer. Moslim vs moslim geweld is een pandemie en een inheems kenmerk van moslim-moslim relaties, te beginnen met de eindeloze religieuze vetes tussen soennietische en sjiitische moslims.

The New Anti-SemitismVandaag martelen moslims, verbannen en blazen ze elkaar op in Egypte, Syrië, Somalië, Soedan, Pakistan en Afghanistan -om maar een paar landen met een moslim-meerderheid te noemen.

Terwijl het Westen onvolmaakt kan zijn, mea culpa, mea culpa, kent de Islam een zeer lange en bloedige geschiedenis van imperialisme, kolonialisme, anti-zwart racisme, bekering via het zwaard, slavernij en de hierboven genoemde apartheid.

De poging om Jezus toe te eigenen als een ‘Palestijns slachtoffer’ door die feitelijke moslims die over het hele Midden-Oosten christenen afslachten en die de Arabische christenen uit Bethlehem hebben gedreven, is walgelijk.

Die ellendige Britten hebben zonet een grote ‘veiligheidsmuur’ gebouwd in St James Church in Piccadilly [plaatje bovenaan] en zijn van plan die te gebruiken om de Joodse staat verder te demoniseren voor de komende twaalf dagen. Het is een ‘artistiek werk’ geworden, een politiek theater en zeer ‘trendy’.

Niet getoond, nooit genoemd, zijn de namen of graven van Israëlische burgers, waaronder kinderen en ouderen, die werden opgeblazen en afgeslacht op het hoogtepunt van de Al Aqsa Intifada, niet genoemd zijn degenen die voor het leven verminkt werden, maar vooral, het verboden is om te zeggen dat de ‘veiligheidsmuur’ werkt, dat het aantal Israëlische burgerslachtoffers naar benden tuimelde omdat die bestaat.

Jezus was geen ‘Palestijn.’ Hij was een Jood, sommigen zeggen dat hij een rabbijn was en dat het Laatste Avondmaal was een sederfeest was aan het begin van de Pesach (Joodse Pasen.) De poging om Jezus toe te eigenen als een ‘Palestijns’ slachtoffer door de diezelfde moslims die over het Midden-Oosten crhistenen afslachten christenen en die de Arabische christenen uit Bethlehem hebben verdreven is typisch, walgelijk en moet voortdurend worden aangeklaagd.

Israël mag dan geen perfect land zijn, maar zijn Arabische burgers, zowel moslims als christenen, zijn de enige Arabieren in de Arabische wereld die genieten van godsdienstvrijheid, kunnen stemmen en zich vrijelijk kunnen uiten en die vreedzaam werden verkozen in de Knesset (Israël’s parlement.)

Hamad AmarZoals Hamad Amar (plaatje rechts), een Druzen burger van Israël en de voorzitter van de Israëlische Knesset, heeft geschreven in The Hill, een blog van het Amerikaanse Congres:

“In heel ons gebied wonen meer dan 350 miljoen Arabieren, en daarvan zijn er slechts 1.658.000 Arabieren die complete politieke en religieuze vrijheid genieten en het recht hebben om te stemmen tijdens volledig democratische verkiezingen. Het is geen toeval dat al deze Arabieren als volwaardige en gelijkwaardige burgers leven in een Joodse staat.”

Israël waardeert het menselijk leven, zijn vijanden waarderen dood, moord, martelaarschap. Om Gilad Shalit te verlossen, heeft Israël terroristen vrijgelaten met bloed aan hun handen om als verheerlijkte helden terug te keren en hun ‘carrière’ te hervatten als terroristen. Zoveel waarderen Joden het leven.

Ik hoop en bid dat Jonathan Pollard eindelijk op vrije voeten zal worden gesteld, terwijl hij en ik beiden nog in leven zijn en ik hoop dat Israël geen te dure prijs zal hoeven te betalen voor zijn vrijheid. Israël is medelevend en menslievend. Het verstrekt medische hulp aan Syrische vluchtelingen en voordien vluchtten Libanezen voor het terrorisme van Arafat. Israël heeft medische- en hulpdiensten gestuurd over de hele wereld waar er een overstroming of een aardbeving is geweest.

Israël zorgt voor zichzelf, de wereld zorgt niet bepaald goed voor de Joden. Israël is geen parasiet van de internationale gemeenschap. Zo heeft Israël alle Joden geabsorbeerd uit de Arabische landen waaruit ze verbannen werden of hun huizen moesten ontvluchten in landen met een moslimmeerderheid in het Arabische Midden-Oosten, Noord-Afrika en Centraal-Azië.

Het eiste geen fondsen van de Verenigde Naties om dit massale hervestigingsproject te bekostigen. Hetzelfde kan niet gezegd worden voor de Arabische landen die het burgerschap hebben geweigerd aan de ‘Palestijnen’ en die inderdaad het concept hebben gecreëerd van een Palestijns volk dat nooit heeft bestaan, om het te gebruiken als een wapen om de Joodse Staat Israël uit te roeien.

Oh, zo kan ik nog een tijdje doorgaan, maar staat u mij thans toe om al die christenen die Israël steunen, die van Israël houden, zelfs meer dan sommige Joden dat doen, de meest heerlijke feestdagen toe te wensen.

door Prof. Phyllis Chesler

De schrijfster, een Fellow of the Middle East Forum, is de auteur van vijftien boeken waaronder Women and Madness, Woman’s Inhumanity to Woman en The New Anti-Semitism. Zij heeft drie studies gepubliceerd omtrent eremoord en werkt aan een vierde deel. Haar nieuwe boek, An American Bride in Kabul, (uitgegeven bij Palgrave Macmillan) werd zojuist gepubliceerd en bijzonder goed onthaald. Professor Chesler kan gecontacteerd worden op haar website: www.phyllis-chesler.com

zionistabbasDe twee gezichten van Mahmoud Abbas


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

 1. Arutz Sheva:
  ♦ Israel vs.Islamists: Setting the Record Straight; door Prof. Phyllis Chesler [lezen]
 2. The Hill – Congress Blog:
  ♦ Israel offers full rights to all – “Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country,” former U.S. President John F. Kennedy famously said at his inaugural address in 1961. These immortal words, meant to inspire societal and national contribution, are completely lost on Arab Israeli leaders like Ahmad Tibi; door Hamad Amar [lezen]
 3. Richard Millet’s Blog:
  ♦ St James’s Church, Piccadilly, installs life size replica of Israel’s security wall during 12 days of Christmas [lezen]
 4. The Times of Israel:
  ♦ Israel to Abbas: No, Jesus was not a Palestinian – Foreign Ministry pans PA president’s ‘outrageous rewriting of Christian history,’ says he needs a hug from Santa; door Raphael Ahren [lezen]
  ♦ Abbas, PLO lash Israel in Christmas messages – PA president calls Jesus a ‘Palestinian messenger,’ refers to Jerusalem as ‘occupied capital,’ but expresses commitment to talks; door Lazar Berman [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Antisemitisme is niet te vergelijken met islamofobie; door Prof. Phyllis Chesler [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.