Wie zei ook weer dat ‘Europa moet gezuiverd worden van Joden?’ [Giulio Meotti]

irangordonHet Westen haalt dreigend uit naar Iran (nou ja… “dreigend”?…)
“Luister goed. We kunnen het op de zachte of op de harde wijze doen.
Wat zal het worden?”

De Israëlische premier Benjamin Netanjahoe had gelijk. Het Westen werd misleid door Iran en de Amerikaanse militaire dreiging is nooit zo weinig geloofwaardig geweest. Een slechtere overeenkomst in Genève kon het niet meer zijn, waar een religieuze revolutie die werd ingegeven door de oprichting van een islamitische regime en door een genocidaal antisemitisme, het recht werd verleend om uranium op het eigen grondgebied te verrijken. Het is Hiroshima plus Allah.

Genève verstrekte ook historische legitimiteit aan Iran. De deal heeft de belegering gebroken rond dat regime. De sancties tegen Iran zulen niet terugkomen indien ze thans worden afgevouwd, omdat ze het resultaat waren van een decennium lobbyen doorheen de westerse regeringen, hongerig voor contracten met Teheran. En als de sancties vallen, zal Iran zijn boosaardige plannen niet afzweren. Welopgevoede manieren in de richting van de Islamitische Revolutie hebben altijd bewezen een uitnodiging te zijn tot meer geweld.

Ondertussen is Netanjahoe’s gezicht het spiegelbeeld geworden van Israëls gevoel van in de steek gelaten te zijn door zijn Amerikaanse bondgenoot. Israël is sinds het Genève akkoord, nooit zo geïsoleerd geweest als ooit tevoren, en werd op hetzelfde niveau geplaatst als degenen die het land willen vernietigen.

Ahmadinejad, Rafsanjani, Khamenei en Rohani en alle andere Iraanse leiders roepen die hebben opgeroepen om de vernietiging van Israël, voorspellen allen de vernietiging van Israël, ontmenselijken de Israëlische Joden, beschuldigen Israël van het plegen van massamoord (een bloedsprookje), zij pleiten voor de uitzetting van de Israëlische joden uit het Midden-Oosten en ontkennen de Holocaust om de volgende te vergemakkelijken. Het Westen beloonde hen voor hun antisemitisme.

Het is geen toeval dat de architecten van het Genève-akkoord John Kerry, die in Judea en Samaria Joodse leven als ‘onwettig’ afkondigde, en Lady Catherine Ashton, die toen zij de vier onschuldige Joden, onder wie drie kinderen, die buiten een school in Frankrijk werden vermoord, het bloedbad veroordeelde en in één adem de vergelijking maakte met kinderen die ‘in Gaza sterven’.

Een verslaggever in Genève vroeg Ashton’s woordvoerder om commentaar te geven op Ayatollah Khamenei’s woorden, omdat hij heeft gezegd dat de Israëli’s moeten worden uitgeroeid. De jongeman zei dat hij niet echt meende wat hij zei. Ook in het kantoor van John Kerry bleef het stil.

Zeventig jaar geleden, werd over het lot van het Joodse volk besloten in een mooie villa op 56-58 Am Grossen Wannsee, een meer in de buurt van Berlijn. ‘Europa zou worden uitgekamd op Joden van Oost naar West,” berichtte Reynhard Heydrich. De westerse democratieën zullen de spoorwegen naar Auschwitz niet bombarderen.
Deze week kwam de meest ernstige existentiële bedreiging voor het Joodse volk uit een Zwitsers hotel. In beide gevallen, stond de wereld in het algemeen werkeloos toe te kijken en kon het hen allemaal niet veel schelen, terwijl het van het Joodse volk eist dat het zijn ‘nederzettingen’ zouontmantelen, de enige natuurlijke barrière tegen een nieuwe holocaust.

Een verschrikkelijke wind weer waait doorheen het Westen. Deze week hebben 14 Europese landen aangekondigd dat ze klaar zijn met hun zwarte lijst van te boycotten Joodse producten afkomstig uit Judea en Samaria. Een paar maanden geleden, waren slechts twee landen bereid om dat te doen. Dat gebeurt omdat zwakke Joden de heidense moorddzuchtige passies prikkelen.

Deze dagen, van de chefs van Shin Bet tot en met de Amerikaanse Joodse leiders, zag ik alleen maar kruiperige zelfgenoegzaamheid en smerig opportunisme op de gezichten van deze machtige Joden. Ze hopen hun eigen carrière veilig te stellen. Dat gebeurde tijdens Wansee ook, toen Joden in de getto’s zeiden: “de nazi’s hebben ons nodig”. Nee, dat was dus niet het gavel. En het Westen van vandaag de dag zou zichzelf willen ontdoen van de Joodse staat Israël.

door Giulio Meotti

vatican2De auteur, een Italiaanse journalist die schrijft voor de krant Il Foglio, schrijft voor Arutz Sheva een tweewekelijkse column. Hij is de auteur van het boek “A New Shoah”, dat onderzoek deed naar de persoonlijke verhalen van de Israëlische slachtoffers van de terrreur, uitgegeven bij Encounter.

Zijn artikels verschenen in verscheidene publicaties zoals The Wall Street Journal, Frontpage en Commentary Magazine.

Hij heeft zonet een boek gepubliceerd omtrent het Vatikaan en Israël onder de titel “J’Accuse: the Vatican Against Israel” (boekomslag hiernaast) gedrukt bij de uitgeverij Mantua Books. Een interview met Giulio Meotti omtrent zijn laatste boek kan u hier lezen.


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

  1. Arutz Sheva:
    ♦ Who Said “Europe Will be Cleansed of Jews”? – Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu was right. The West has been deceived by Iran and the U.S. military threat has never been less credible. A worse agreement could not have been signed in Geneva, where a religious revolution motivated by the establishment of an Islamic regime and by an annihilationist anti-Semitism was granted the right to enrich uranium on its own territory. It is Hiroshima plus Allah; door Giulio Meotti [lezen]