Het ‘racistische, repressieve Israël’ moet illegale immigratie en illegale bouw maar accepteren…

israel_migrantTel Aviv, 1 augustus 2009. Illegale Afrikaanse migranten betogen voor het recht om te blijven wonen in Israël. De voorbije jaren zijn ca. 60.000 Afrikanen illegaal via de Sinaïwoestijn de grens overgestoken tussen Egypte en Israël.

Die verdomde onderdrukkende, racistische natie Israël heeft het opnieuw gedaan. Twee jaar geleden, spuiden krantenkoppen hun gal uit over Israël omdat het land bezwaren maakte tegen de 60.000 Afrikaanse moslims die het land illegaal zijn binnengekomen. Terwijl illegalen Israël beschadigen en een bedreiging vormen voor de veiligheid en het Joodse karakter van het land, schokte het de wereld dat de natie bezwaar maakte. Terwijl elke natie wetten heeft die ze afdwingen, creërt dat in Israël tumult.

Nu heeft dat verdomde racistische Israël het weer aan de stok met ‘grootheden’ zoals Peter Gabriel die Israël veroordelen voor zijn verzet tegen illegale bouw door Bedoeïenen in de Negev. Zeg nu zelf, Israël zal daadwerkelijk niet toestaan dat mensen hun eigen elektriciteit produceren en hun afval dumpen waar ze dat maar willen? Stelen water – en objecten van het land. Elk land in de wereld eist bouwvergunningen – in Israël, is dat blijkbaar voor sommigen duidelijk een verrassing.

De Israëlische minister voor Buitenlandse Zaken, Avigdor Lieberman, merkte op:

“Daarom moeten we handelen om de situatie te beëindigen waarin er burgers zijn in het land die verplicht zijn zich aan de wetten te houden, aan plannings- en bouwwetten, terwijl er andere burgers zijn die een aanfluiting zijn voo die wetten en door geweld een situatie hebben gecreëerd waarbij de wet op hen niet van toepassing zijn.

Avigdor Lieberman2Dit is geen sociaal probleem of een tekort aan woningen, maar eerder een strijd over land, zoals die welke reeds in de 19de eeuw begon met de stichting van de eerste (moderne) Joodse gemeenschappen en sindsdien wordt voortgezet. Sinds de ‘toren en palissade‘ periode (zionistische gemeenschappen die ’s nachts gebouwd werden tijdens het Britse mandaat) , is er niets veranderd.

We vechten om het nationale land van het Joodse volk en er zijn mensen die opzettelijk proberen om dat land te stelen en om er met geweld de controle over te verkrijgen. Het is onmogelijk om onze ogen te sluiten en weg te lopen van deze realiteit. De overheid moet dit probleem aanpakken en handelen op een passende en gesynchroniseerde wijze, op alle niveaus, om ermee om te gaan, want anders zullen we ons in een andere generatie in een onmogelijke situatie bevinden. Bouwvergunningen zijn niet alleen [verplicht] voor Joden!

De Joodse natie wordt belegerd op dagelijkse basis – uit Iran, door Palestijns-Arabische terroristen – en vandaag door Bedoeïenen met de steun van de wereld. De staat Israël, met amper 8 miljoen mensen, daarvan trekt 25% niet-Joodse onderdanen de veroordeling van de wereld. Veroordeeld voor het stoppen van illegalen en van illegale bouwactiviteiten – elke dag krijgt de staat Israël met een nieuwe uitdaging te maken. Het houdt nooit op.

door Ronn Torossian

————————

Het verhaal van de splinter en de balk…

een bericht van 1 december 2013:

“Europa verscherpt bewaking buitengrenzen”

“De zuidelijke en oostelijke buitengrenzen van de Europese Unie worden vanaf 2 december 2013 beter bewaakt. Het opzet van het nieuwe grenscontrolesysteem Eurosur is om onder meer kleine bootjes waarmee migranten de EU trachten te bereiken, dankzij de snellere uitwisseling van informatie tussen de lidstaten, beter te detecteren. Op maandag 2 december moeten de achttien zuidelijke en oostelijke landen van de Unie (Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Spanje) het systeem kunnen gebruiken. De andere lidstaten volgen op 1 december 2014.” [bron]

Twee plaatjes hierboven: Nee, deze muur staat niet in Israël maar bevindt zich tussen Spanje en Marokko. De beruchte muur in Melilla werd gebouwd in 2000 met geld van de Europese Unie. De muur is bedoeld om vluchtelingen en asielzoekers uit het verpauperde Afrika te weren. De muur wordt nog steeds verder uitgebreid en bestaat nu uit twee rijen prikkeldraad maar Spanje wil daar nog een derde rij aan toevoegen. In tegenstelling tot de Israëlische Veiligheidsmuur werd deze muur nooit veroordeeld door de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties noch door enige andere internationale instantie, NGO of mensenrechtenbeweging.

Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

 1. The Times of Israël:
  ♦ Racist, oppressive Israel must accept illegal immigration and illegal building; door Ronn Torossian [lezen]
  ♦ ‘South Tel Aviv is South Sudan now’ – African migrants flood the area, Jewish residents say they feel forgotten by their government; door Debra Kamin [lezen]

3 gedachtes over “Het ‘racistische, repressieve Israël’ moet illegale immigratie en illegale bouw maar accepteren…

 1. Tussen de VS en Mexico is een afsluiting gebouwd van meer dan 3.360 kilometer lengte. De anti-immigratie en antidrugsmuur is opgetrokken om verpauperde vluchtelingen uit Z-Amerika tegen te houden, maar blijkbaar heeft niemand hier problemen mee. Die problemen zouden pas ontstaan als er een link gemaakt zou kunnen worden met een Jood (een Joodse aannemer / een Joodse investeerder / een Joodse arbeider enz)

  Like

 2. Ja, zolang Israel het nog steeds belangrijker blijft vinden om aardig gevonden te worden en daarom dus stééds oogjes blijft toeknijpen, blijft ze de pispaal!

  De énige taal die mensen begrijpen is de taal van de duidelijkheid!

  “Dit is ons beleid, dit zijn onze wetten ….leef er maar mee”!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.