Abbas’ Al Fatah partij brengt propagandafilm uit om Israëliërs te ontvoeren en te doden +video


Threats by terror org. to kill Israelis publicized on Fatah’s official Facebook page

Deze propagandafilm van de Al Aqsa Martelaren Brigades, een militante groep die op de lijst van terreurorganisaties staat van de Verenigde Staten en de Europese Unie, verscheen op de officiële Facebookpagina van Al Fatah op 17 november 2013 en op het YouTubekanaal van de Al Qasa Martelarenbrigades op 16 november 2013. Dat is de gewapende vleugel van Al Fatah, die geleid wordt door de ‘gematigde’ Palestijnse president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit.

doubleface02Over de twee gezichten en gespleten tongen van Mahmoud Abbas is al veel gezegd en geschreven, maar dat dit soort haatpropaganda, die regelrecht aanzet tot geweld en terreur jegens Israël en de Joden in het algemeen, ook tijdens de vredesonderhandelingen gewoon blijft doorgaan, illustreert de absolute onwil van de PA alsmede het doorzichtig schertsvertoon van Mahmoud Abbas om ooit met Israël een langdurige en stabiele overeenkomst aan te gaan.


Bronnen:

  1. golda-meir2Palestinian Media Watch (PMW):
    ♦ Fatah publicizes threats to kidnap, kill, and bomb Israelis by terror organization Al-Aqsa Martyrs’ Brigades – the military wing of Fatah – “Death is in your cup – make them [Israelis] drink”; door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]

Een gedachte over “Abbas’ Al Fatah partij brengt propagandafilm uit om Israëliërs te ontvoeren en te doden +video

Reacties zijn gesloten.