Radicale moslimorganisaties laten opnieuw Memri TV kanaal op YouTube afsluiten

youtube-memriTVc
Deze ochtend toen ik andermaal het YouTube kanaal van Memri TV wilde consulteren, bleek uit het bericht van YouTube (hierboven screenshot) dat het opnieuw werd afgesloten. Bij nazicht bleek dat dit al in het begin van deze maand (ca. 2 november) is gebeurd. De reden? Memri vertaalt wat er op Arabisch-talige TV zenders wordt gezegd. Radicale moslims haten dat hartsgrondig. Het idee van “Islam is Vrede” moet koste wat het koste in stand worden gehouden en daar heeft ook de radicale politieke Islam alle belang bij. PS: Don’t make them angry. You wouldn’t like them when they’re angry. 😦

youtube-censorOnder het mom van “schending van auteursrechten” gebeurde dat eerder in oktober 2010 een eerste keer toen het omvangrijke archief van Memri-TV op YouTube in één keer van het net werd geveegd. Van die flinke opdoffer heeft Memri TV zich nooit kunnen herstellen. Uiteraard blijven de Jihadkanalen doorlopend geopend voor het grote publiek, of wat dacht u?

Met het opdoeken van het Memri [The Middle East Media Research Institute] videokanaal op YouTube verdwijnt één van de belangrijkste hulpmiddelen voor diegenen die zoals ik op zoek zijn om de Midden-Oosten politiek te begrijpen en de wereldwijde jihadistische dreiging in haar juiste proporties in te schatten.

Let wel, Memri TV op eigen account blijft bestaan [klik hier: Memri], maar het impact en het wereldwijde bereik en toegankelijkheid van YouTube is zo immens dat tegenwoordig elke zichzelf respecterend nieuwskanaal of meent wat te vertellen, een account bij YouTube opent.

Ik heb hieronder voor u even opgezocht wie volgens de officiële medeling van YouTube (bovenaan screenshot) de drie grootste klagers zijn, die worden genoemd en er blijkbaar in geslaagd zijn om het account van Memri TV op YouTube te laten annuleren:

El Masria for printing
Het bedrijf El Masria is gelieerd aan de Egyptische islamistische Al Nour partij die de sharia wil invoeren in Egypte en gelieerd is aan Al Qaeda. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Caïro, Egypte. El Masria is actief in verschillende branches voornamelijk in de media. El Masria heeft een eigen TV kanaal “El Masria” en ook enkele radiokanalen waar nogal wat radicale islamisten hun verhaal kwijt kunnen, is ook internetprovider, verkoopt PC-pateriaal in het bijzonder printers en inkten voor printers voornamelijk op de Egyptische markt.

Det Islamske Nettverk
freedom2Het Noorse Islam Netwerk “Det Islamske Nettverk” werd opgericht 2 oktober 2008 en is een van de grootste islamitische NGO’s in Noorwegen. Islam Netwerk heeft meer dan 2.000 leden en een paar duizend supporters op Facebook. De organisatie heeft vier vestigingen, waarvan het hoofdkwartier zich bevindt in Akershus en lokale onderafdelingen heeft zoals “Islam Net Student Oslo” aan de Universiteit van Oslo, het “Islam Netwerk Student Tromsø” aan de Universiteit van Tromsø en “Islam Net Bodo” in Bodo.

Fraeen tv
Al Faraeen TV is een controversiele radicale islamitische televisiezender in Caïro, Egypte, en eigendom van Tawfiq Okasha (bijgenaamd ‘de Gek van YouTube’) die ook de uitzendingen presenteert. Tot voor kort werden zijn boodschappen, voornamelijk bedoeld voor moslims in Europa, uitgezonden via de satelieten Eutelsat en Türksat. In juni jongstleden werd de satellietzender onverwachts stilgelegd nadat Okasha de kijkers om hulp had opgeroepen en om zich te beschermen tegen de Moslim Broederschap: “Save me from the terrorists,” klonk het nog enkele minuten voor het kanaal werd afgesloten. Sindsdien is men zijn spoor kwijtgeraakt.

Blijkbaar is YouTube gezwicht voor het leger islamisten die het platform gebruiken om hun Jihad tegen Joden en andere ongelovigen te verbreiden via het Internet en als propagandamiddel voor de werving van leden via hun eigen kanalen bij YouTube.

Zonder nauwkeurige vertalingen van primaire bronnen, zijn de tegenstanders van de jihadistische agenda slechter uitgerust om hun yusuf2eigen werk uit te voeren en dat moet uiteraard de bedoeling zijn geweest: de oppositie van de Jihad monddood te maken door ze eerst vleugellam te leggen.

Verschillende bloggers op het internet melden dat onderstaande video die door Memri TV werd geplaatst op YouTube, geleid heeft tot de sluiting van het account. De video werd gerecupereerd en op andere account geplaatst.

Aan het woord is Yousouf Al-Qaradawi (plaatje links), de geestelijke leider van de Egyptische Moslim Broederschap waarin hij Adolf Hitler looft voor het uitvoeren van de Holocaust op de Joden.

Yusuf al-Qaradawi Praises Hitler and the Holocaust

door Brabosh.com


Bronnen:

 1. Infidel Bloggers Allianace:
  ♦ MEMRI YouTube Account Suspended [lezen]
 2. The Jawa Report:
  ♦ MEMRI YouTube Account Suspended – bericht van 2 november 2013 [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • YouTube sluit Memri TV – Jihadkanalen blijven geopend – bericht van 6 oktober 2010 [lezen]
 • Censuur op het internet: vooral een zaak van moslimfundi’s in het M-O [lezen]
 • Iran gaat eigen burgers compleet afsluiten van internationaal internet; door Xander [lezen]
 • Jodenhaters en Israëlhaters in actie op het internet: ‘Smerige vieze vuile verradelijke gore tyfuskankerjoden!!!’ [lezen]
 • Zwarte Lijst van 10 slechtste landen van de wereld voor bloggers [lezen]

Een gedachte over “Radicale moslimorganisaties laten opnieuw Memri TV kanaal op YouTube afsluiten

 1. Zitten ze nu allemaal te slapen ,of hebben ze zich al overgegeven , maar snappen ze nog niet dat ook hun kop er af moet omdat ze ongelovige honden zijn.

  Like

Reacties zijn gesloten.