Netanjahoe toont John Kerry controversiële videobeelden over hedendaags onderwijs in de PA

teachings2
Tijdens het bezoek van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry die al een tijd op pendeldiplomatie is in het Midden-Oosten, tot nog toe met weinig resultaat, toonde premier Benjamin Netanjahoe de diplomaat een controversiële opname, zo wist het Israëlische nieuwsagentschapWalla News te melden. Die bewuste videobeelden waarvan het plaatje hierboven een screenshot is kan u hier bekijken.

John Kerry
Kerry: Ich habe es nicht gewusst

De beelden werden opgenomen in een Palestijns klaslokaaltje in het UNRWA-vluchtelingenkamp Balata, nabij Nabloes op de West Bank, en tonen een onderwijzeres die enthousiast haar jonge kinderen eerste lessen geschiedenis bijbrengt. Zij vertelt hen over het “martelarenschap” en herhaalde de Palestijnse bewering dat héél Israël aan de Arabieren behoort.

Palestina is een Arabisch land van de Rivier tot aan de Zee,” roept ze doorheen het klaslokaal en ook “Wij willen Haifa, wij willen Acre,” waarop de kinderen vrolijk elke zin drie keer moeten herhalen. Een zoveelste bewijs hoe met hersenspoeling en aanzetten tot haat en geweld tegen Joden en Israël al erg vroeg wordt begonnen in het onderwijs in de Palestijnse Autoriteit.

In het Palestijnse vluchtelingenkamp Balata, dat werd opgericht in 1950 en thans ca. 23.600 erkende vluchtelingen telt waarvan 62 procent jonger dan 24 jaar oud zijn, bestaan momenteel vier dichtbevolkte scholen die allen worden gesponsord door de UNRWA, de vluchtelingenorganisatie ‘alléén voor Palestijnen’ van de Verenigde Naties. Jodenhaat zaaien voornamelijk op kosten van de westerse belastingbetaler die blijkbaar (of schijnbaar?) totaal geen benul heeft wat er met zijn geld gebeurt.

Op de 75ste verjaardag van de Kristallnacht het afgelopen weekeinde, de zogeheten “nacht van het gebroken glas” die het begin markeerde van de Holocaust, verwees Netanjahoe opnieuw naar de kwestie van de Palestijnse indoctrinatie tot Jodenhaat en zei op de kabinetsvergadering:

Het is erg storend dat we precies nu getuige zijn van het fenomeen van swastika’s en nazi-achtige begroetingen op de Palestijnse netwerken. Dit is het directe resultaat van het aanhoudende wilde opruien tot haat en geweld jegens de Staat Israël. Dit is niet de manier om vrede te bereiken.”

teachings3Palestina is een Arabisch land van de Rivier tot aan de Zee,” herhalen de kindjes vrolijk…


Bronnen:

 1. The Algemeiner:
  ♦ Report: Netanyahu Played Arab Incitement Footage for Kerry (VIDEO); door Joshua Levitt [lezen]

3 gedachtes over “Netanjahoe toont John Kerry controversiële videobeelden over hedendaags onderwijs in de PA

 1. Ook al heeft Kerry deze beelden met “open ogen” gezien, toch zal hij de impact van dit soort verhalen niet willen weten, en niet willen meenemen in zijn queste voor vrede. Het past simpelweg niet in zijn manier van denken. Hij wil gewoon vrede, ook al is de Palestijnse geest er lang nog niet rijp voor. Sterker nog: die wordt nog steeds klaar gestoomt voor oorlog en geweld. 😦

  Like

  1. Ik heb op deze blog nog een 100-tal van hetzelfde soort haatclips staan, genoeg om Kerry nog veel uurtjes te entertainen met de moordzucht van de door hem zo flink gepamperde Palestijnse bengels.

   Like

   1. Juist, en er is een veelvoud van hetzelfde soort clipjes bekend, en nog niet willen zien wat er werkelijk speelt, de vrede zal er niet komen ook, zolang dit gebeurt. Dit is de werkelijke oorzaak dat er geen vrede komt: de verdraaiing van de geschiedenis en de haat tegen de Joden en het westen.

    Like

Reacties zijn gesloten.