John Kerry op bezoek bij premier Netanjahoe over Iran en het vastroestende vredesproces +video


Premier Netanjahoe ontvangt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry

Vandaag, woensdag, 6 november 2013, met Kerry op bezoek in Jeruzalem, zei de Israëlische premier Benjamin Netanjahoe dat de vredesgesprekken nog steeds geen voouitgang maken en dat hij hoopt dat het bezoek van John Kerry het vredesproces weer in het juiste spoor zal brengen.

“Ik maak mij zorgen over het gebrek aan vooruitgang, want ik zie dat de Palestijnen doorgaan met opruiing tot haat, kunstmatige crisissen blijft creëren, door blijft gaan met de trachten voorkomen en weg te lopen van de historische beslissingen die nodig zijn om een ​​echte vrede te maken,” vertelde Netanjahoe aan de verslaggevers met Kerry aan zijn zijde.

Netanjehoe zei dat hij hoopte dat de besprekingen van Kerry in Jeruzalem en ook deze met de Palestijnse president Mahmoud Abbas (deze namiddag is Kerry in Ramallah te gast bij Abbas) “zal helpen de onderhandelingen terug te sturen naar een plek waar we de historische vrede die we zoeken, kunnen bereiken.”

President Hassan RouhaniNetanjahoe had het ook kort over Iran en over de feitelijke baas, die niét president Hassan Rouhani (alias ‘De Lachende Nar van Teheran‘) is waarnaar de hele wereld zich op verkijkt, maar wèl degelijk en heel alleen Ayatollah Ali Khamanei is, de Opperste Geestelijke Leider.

Die Khamenei haalde op maandag 14 oktober 2013 weer hard uit naar Israël en gaf aan een groep pelgrims de volgende ‘wijze’ Raad van Tante Kaat mee op hun lange hajj (bedevaart) naar Mekka:

“Wij moeten geen fouten maken in het [her]kennen van onze belangrijkste vijand, die in de huidige tijd wereldwijd arrogant [optreedt] en ook het criminele Zionistische netwerk. We moeten de methoden van deze doortrapte vijand goed identificeren die verdeelheid onder de moslims creëert… Bovendien moeten we hun agenten identificeren en diegenen die bewust of onbewust van hen afhankelijk zijn.”

Inderdaad beste Khamenei, u heeft altijd gelijk. Wanneer ik ’s avonds ga slapen kijk ik ook altijd eerst in de WC-pot en in mijn nachtkastje naast het bed of er zich geen agent van de Mossad heeft verstopt. Je weet maar nooit hé?! 😦

2 gedachtes over “John Kerry op bezoek bij premier Netanjahoe over Iran en het vastroestende vredesproces +video

  1. Hoe kan je vrede sluiten met iemand de je wil vernietigen.Ik noem het geen vredesonderhandelingen maar capitulatie besprekingen.Israel capituleer niet nooit !!!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.