Terrorist van de Islamitische Jihad die busaanslag in Tel Aviv pleegde gedood door het IDF

PIJ-conferentieGaza, dinsdag, 22 oktober 2013. Militanten van de Gazaanse Islamitische Jihad (PIJ) houden een persconferentie, compleet gemaskerd, in volle combatuitrusting en gewapend met Kalashnikov AK47-igers. De Jihadleden vertelden aan de aanwezige media dat zij “doorgaan met de strijd tegen Israël tot de laatste kogel is verschoten,” (of totdat de laatste van hen in het paradijs bij zijn 72 maagden is aangekomen… dat kan ook natuurlijk.)

smileyterror2 Naar verluidt hebben alle verslaggevers en cameramensen die de conferentie bijwoonden, het zonder kleerscheuren overleefd. Je zal maar een verkeerde vraag stellen en meteen onder vuur worden genomen. Stel je zomaar eens voor zeg! ‹slik›

Op dinsdag 22 oktober ’13 brachten de Israëlische media het volgende bericht:

“Een lid van de Islamitische Jihad, die deelnam aan de planning van een bomaanslag op een bus in Tel Aviv in 2012 tijdens Operation Pillar of Defense, werd gedood tijdens een vuurgevecht met het IDF dat plaatsvond in een schuilplaats in een grot nabij het dorpje Bil’in op de West Bank, berichtten de veiligheidskrachten op dinsdag.

Muhammad Asi, een inwoner van het Palestijnse dorpje Bet Likya, was één van de planners van de busaanslag in Tel Aviv waarbij 29 personen werden gewond,” zei het IDF. De Shin Bet (de Israëlische Veiligheidsdienst) heeft maandenlang gezocht naar zijn schuilplaats, vooraleer ze hem vonden in zijn schuilplaats in de grot, waar hij verscheidene weken verscholen zat.”

Aanvankelijk verklaarde de Islamitische Jihad dat Muhamed Asi inderdaad een lid was van de terreurgroep maar vertelde er niet bij dat hij achter de busaanslag zat van 21 november 2012 in Tel Aviv. Vandaag scheppen ze erover op en verklaarden hem tot ‘martelaar.’

Blijkbaar geloven terreurgroepen dat wanneer ze iemand niet tot martelaar verklaren, Allah niet goed zal weten waar de overledene een plaats te geven in het islamistische paradijs. Dat is de reden waarom zelfs terroristen, die overleden zijn aan hartaanvallen en auto-ongelukken, eveneens als ‘martelaren’ worden aangenomen.

Toen WAFA, het officiële persagentschap van de Palestijnse Autoriteit het nieuws uitbracht, vergaten zij nadrukkelijk de busaanslag te vermelden. Het was voor hen gewoon een onschuldige Palestijnse Arabische man die in koelen bloede door het IDF werd vermoord. Waardoor ze een grote bron vormen voor het soort ‘journalistiek’ zoals we dat in de talloze extreemlinkse Vlaamse en Nederlandse ‘pro-Palestijnse’ nieuwsbladen onderhand wel gewoon zijn.

terror-asiMuhammad Asi van de Islamitische Jihad is eindelijk in zijn paradijs toegekomen [bron]


Bronnen:

  1. The Jerusalem Post:
    ♦ Islamic Jihad planner of bus bomb killed in exchange of fire with IDF – Soldiers kill Muhammad Asi, who was holed up in cave during Bil’in arrest raid; two of Asi’s “soldiers” arrested; door Yaakov Lappin [lezen]
    ♦ Terror attack rocks Dan bus in central Tel Aviv – Bus explodes on Tel Aviv’s Shaul Hamelech Street; 28 wounded, one seriously, one moderately; door Ben Hartman [lezen]
  2. Elder of Ziyon Blog:
    ♦ Islamic Jihad admits that Mohammed Asi was behind Tel Aviv bus bombing [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

  • Bomaanslag op lijnbus in het centrum van Tel Aviv; 21 gewonden, iedereen buiten levensgevaar [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.