Kwakkel weerlegd van 5-jarig Palestijntje dat zogenaamd werd aangehouden door het IDF +video

The 2013 Wadi’a Maswadah Hoax

Deze video onthult hoe de prominente “mensenrechtengroep” B’Tselem en andere vooraanstaande nieuwsagentschappen een wereldomvattende perscampagne opstartten om sympathie op te wekken bij de wereldopinie voor het 5-jarig Palestijns jongetje, Wadia Maswadah, dat werd betrapt op het gooien van stenen naar voorbij rijdende Joodse auto’s, en tegelijkertijd valselijk beweerden dat dit jongetje “onwettelijke vastgehouden” of “gearresteerd” werd. De feiten stemmen helemaal niet overeen met de werkelijkheid

Bovendien negeerden dezelfde pro-Palestijnse [lees- anti-Israëlische of anti-Joodse] propagandistische entiteiten volledig het lot van Adele Biton, het 3 jarig Israëlisch meisje dat zwaar gewond werd door een steen en ze negeerden verder ook alle recente Joodse slachtoffers van dergelijke stenengooiers.

Onlangs werd een nieuwe website opgestart “The Truth About Palestinian Rock-Throwing(De waarheid over Palestijns gooien met rotsblokken.)

Zoals bekend besteden de journalisten van de reguliere media nauwelijks of geen aandacht aan het fenomeen van de Palestijnse stenengooiers, om de eenvoudige reden dat ze zich nog nooit aan de andere kant van de stenengooiers hebben bevonden. Een flinke rotsbrok pal in hun gezicht gegooid door een ervaren Palestijnse “jongere”, zou hen misschien op andere gedachten kunnen brengen, tenminste als ze het na die inslag nog kunnen navertellen.

http://thetruthaboutrockthrowing.wordpress.com/

the-truth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.