Hoe een atoomoorlog voorkomen wordt door ‘het’ verbergen wat altijd verborgen moet blijven

geneva-man04Genève, VN-gebouw het Paleis der Naties, 14 oktober 2013. Links de blauwe vlag van de Verenigde Naties, rechts de vlag van Iran, in het midden de penis en de testikels van Adam, de eerste man-mens. Nu tijdelijk verborgen achter een suggestief mysterieus wit gordijn, want de Grootste LUL van het M-O Opperste Geestelijke Leider van Iran komt op visite. De vijgenbladen waren blijkbaar uitgeput 😉

In het Zwitserse Genève werd een sculptuur van een naakte man dat boven de inkom van het gebouw van de Verenigde Naties hangt, met een wit doek weggemoffeld. Zoals bekend starten vandaag in Genève de onderhandelingen tussen de 5+1 landen (Verenigde Staten, Rusland, China, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland) met Iran over het nucleaire programma van de staat. Vandaar de driedubbele buiging van de VN voor de oorlogszuchtigste staat van het M-O.

Van de sculptuur aan het Paleis der Naties zijn nu nog enkel een hand en voet te zien van een man, die Adam moet voorstellen in het reliëf ‘De schepping van de mens’. Met het wegmoffelen van het reliëf zouden de Verenigde Naties willen voorkomen dat de Iraanse gasten zich zouden opwinden vooraleer de onderhandelingen nog moeten beginnen.

Het zou jammer zijn dat omwille van het tonen van wat testikels de onderhandelingen zouden afspringen en Iran een atoomwapen zou ontwikkelen en wat later een Derde Wereldoorlog zou opstarten. Dus worden die testikels enigszins gegeneerd onder de mat geschoven verstopt achter een wit gordijn. En inderdaad zoals de volkswijsheid het wil “size does not matter” (lengte speelt geen rol), zolang ‘het’ maar onzichtbaar blijft.

Hieronder: hoe een atoomoorlog voorkomen wordt door ‘het’ verbergen wat altijd verborgen moet blijven… 😦


geneva-man03

Een gedachte over “Hoe een atoomoorlog voorkomen wordt door ‘het’ verbergen wat altijd verborgen moet blijven

  1. het idiote is dat als er helemaal geen aandacht aan gegeven zou zijn en het zo gelaten zouden hebben zou er geen Iraanse haan naar kraaien.
    Maar ja, de VN bestaat nu eenmaal uit een groep van nederige dhjimmies. Triest…

    Like

Reacties zijn gesloten.