Haattirade van Ali Khamenei, de echte baas van Iran: ‘Zionisten achter alle interne moslimproblemen’

Ali+Khamenei2De èchte Führer baas van Iran: de Opperste Geestelijke Leider Ayatollah Ali Khamenei

“In het land van de blinden, is Kapitein Eenoog koning.” Terwijl het Westen, met de Amerikanen op kop en in hun zog hun ruggegraatloze Europese bondgenoten, hoopvol en tot tranens toe bewogen, staan te kijken en te luisteren naar de zalvende [lees: misleidende] woorden van de kersverse president van Iran Hassan Rouhani, kan het misschien wat ontnuchterend werken wat de grote baas van Rouhani, de Opperste Geestelijke Leider Ayatollah Ali Khamenei, ver weg van de media uitkraamt. En dan is het al Jodenhaat – Israëlhaat en Amerikahaat in hun puurste vorm.

hugo3De enige opdracht die Khamenei’s spreekpop, president Rouhani, van zijn chef heeft gekregen is het Westen breedlachend een flinke schep zand in de ogen te strooien. Rouhani moet in het Westen de plooien glad strijken na de escapades van zijn illustere voorganger Mahmoud Ahmadinejad, met het doel om tijd te winnen en aldus Iran’s wapenarsenaal verder uit te bouwen en – minstens zo belangrijk – de wurgende economische sancties verlichten en/of ongedaan maken.

Alles wat u moet weten over Iran komt uit de mond van Ayatollah Khamenei, sinds die Ayatollah Khomeini in 1989 is opgevolgd. Vergeet Rouhani want die heeft geen drup inspraak in het Iraanse beleid.

De Opperste Geestelijke Leider van Iran, Ayatollah Ali Khamenei, zei op maandag 14 oktober 2013: “wij moeten geen fouten maken in het [her]kennen van onze belangrijkste vijand, die in de huidige tijd wereldwijd arrogant [optreedt] en ook het criminele Zionistische netwerk.”

In zijn toespraak tot de pelgrims van de hajj (verplichte bedevaart naar Mekka voor alle moslims eens in hun leven), noemde Khamenei Israël verscheidene keren: “we moeten de methoden van deze doortrapte vijand goed identificeren die verdeelheid onder de moslims creëert… Bovendien moeten we hun agenten identificeren en diegenen die bewust of onbewust van hen afhankelijk zijn.”

iran4
Wat Iran werkelijk wil…

Khamenei nivelleerde ook de scherpe kritiek op het Westen. “Arrogante regeringen, onder leiding van de Verenigde Staten, verhullen hun ware aard met behulp van heel uitvoerige en geavanceerde propaganda instrumenten. Door te beweren dat zij de mensenrechten en de democratie ondersteunen, misleiden zij de publieke opinie in verschillende landen,” zei hij.

Vervolgens viel hij Israël en de Verenigde Staten aan: “Al decennialang, heeft het onderdrukte Palestijnse volk aanvallen te verduren als gevolg van de misdaden van het zionistische regime en zijn aanhangers. In de landen van Afghanistan, Pakistan en Irak, heeft het terrorisme – dat afkomstig is van het beleid van mondiale arrogantie en zijn agenten in het gebied – het leven geruïneerd van de mensen.”

Hij herhaalde ook zijn steun aan het Syrische regime van president Bashar Al-Assad: “Syrië wordt aangevallen door arrogante machten en hun regionale agenten, omdat zij anti-Zionistische oriëntaties steunen en ervaart een bloedige burgeroorlog.”

Ondertussen, voorafgaand aan de gesprekken tussen Iran en de wereldmachten, hebben 10 prominente senatoren, zowel Democraten en Republikeinen, president Barack Obama gewaarschuwd tegen Iran en gezegd dat het moet eerst bewijzen dat het niet onderhandelt terwijl intussen “de centrifuges draaien.” In een brief merkten de senatoren op dat sancties alleen mogen worden opgeheven van zodra Iran stopt met zijn nucleaire programma en spoorde hem aan om de dreiging met militaire actie op tafel te houden.


Bronnen:

 1. Ynet News:
  ♦ Khamenei: Main enemy is Zionist network – Eve of resumption of talks between Iran and West, ayatollah slams Israel, US in annual hajj speech. ‘Arrogant governments, headed by the USA deceive public opinion in different countries,’ he says [lezen]
 2. Elder of Ziyon Blog:
  ♦ Iran’s Supreme Leader: Zionists are behind all intra-Muslim problems – The Hajj message of Iran’s “Supreme Leader” Ayatollah Khamenei says that every single problem in the Muslim world is caused by Zionists and the West [lezen]
 3. The Jerusalem Post:
  ♦ Is Iran a lunatic state or a rational actor? Neither: It is a rational aggressor – The Region: The United States now estimates it will take one year for Iran to construct a nuclear weapon; Israel says a few months; door Barry Rubin [lezen]
  ♦ Report: US mulls letting Iran keep uranium enrichment facilities in nuclear deal – As Geneva talks set to begin, ‘Wall Street Journal’ reports that Obama administration weighing compromise by which Iran would maintain some enrichment facilities for civilian purposes; Israel, Saudis oppose move; door Michael Winner en Tovah Lazaroff [lezen]
 4. The Algemeiner:
  ♦ U.S. Senators Would Offer Easing of Sanctions if Iran Suspends Uranium Enrichment; door Zach Pontz [lezen]
  ♦ Israeli PM Netanyahu Says Relaxing Pressure on Iran Now Would be ‘Historic Mistake’ [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Nieuwe president Rouhani moet Iran’s atoomwapenprogramma verteerbaar maken in het Westen [lezen]

2 gedachtes over “Haattirade van Ali Khamenei, de echte baas van Iran: ‘Zionisten achter alle interne moslimproblemen’

 1. Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen!

  En niet net zoals die EU en de VS die als onderdanige dhimmies meteen de hielen gaan likken van Rohani omdat deze op de bekende manier een Taqiyya-truuk toepast om de slijmen met de westerse wereld zodat ze met open ogen weer ergens in trappen.

  Net zoals die Iman in Saoudi-Arabie die zegt dat terrorisme van de Islam absoluut niet mag. Natuurlijk is de jihad tegen Israel en het Westen geen terrorisme maar dat vermelden de media natuurlijk niet.

  Hoe zeiden ze dat ook weer? Wees Waakzaam!

  en nog een spreekwoord:

  Schoenmaker blijft bij u leest!

  Like

Reacties zijn gesloten.