Tekst van volgende toespraak van premier Netanjahoe in de VN ligt reeds op tafel [David Bedein]


Toespraak van premier Netanjahoe van 1 oktober 2013 in de Verenigde Naties:
“De Iraanse president Rouhani is een wolf in schaapskleren..”

De VN-toespraak van premier Netanjahoe schetst de contouren van een tekst die voor verscheidene andere doelen kan gebruikt worden. Laten we beginnen met Mahmoud Abbas en de integriteit van de PLO (Palestijnse Bevrijdingsorganisatie) en haar leider aan flarden te scheuren.

De tijd is gekomen voor de Israëlische premier Netanjahoe om in dezelfde woorden die hij uitsprak gericht tegen de integriteit van de leider van het Iraanse regime, om een gelijkaardige aanval te lanceren op de integriteit van de leider van de PLO, die allerminst vreedzame bedoelingen heeft. [De volledige tekst van de toespraak van premier Netanjahoe van 1 oktober 2013 in de Verenigde Naties is hier te lezen en ook te beluisteren in de video bovenaan.]

Vanuit deze toespraak kunnen we de precieze woorden en principes extrapoleren die de Israëlische premier gebruikte tegen Iran en die toepassen op de PLO. Zoals u merkt is die perfect passend. Zie verder.

Voorgestelde openingstekst van de volgende toespraak van Netanjahoe in de Verenigde Naties:

‘Vandaag wordt onze hoop op de toekomst op de proef gesteld door de PLO, die uit is op onze vernietiging.

In 1964, drie jaar voor de Zesdaagse Oorlog en de zogenaamde ‘bezetting’, werd door de Arabische Liga de PLO opgericht als een radicale organisatie die vastbesloten elke mogelijkheid tot vriendschap tussen Arabieren en Joden moest uitbannen.

Yasser Arafat en Mahmoud Abbas (Abu Mazen)
Yasser Arafat en Mahmoud Abbas

Arafat was een wolf in wolfskleren en Abbas is een wolf in schaapskleren – een wolf die denkt dat hij kan de wol ver over de ogen van de internationale gemeenschap kan trekken.

Abbas veroordeelt het terrorisme. Toch maakt Abbas naar eigen goeddunken gebruik van de media en het onderwijs dat hij ter zijner beschikking heeft om het demoniseren [van de Joden en Israël] aan te moedigen en de oorlog te promoten tegen de staat en het volk van Israël.

Abbas’ feitelijke staat van dienst weerspreekt ronduit de rustgevende retoriek van Abbas.

Abbas is een charme-offensief begonnen op basis van het volgende proces: Ten eerste, veel lachen. Lachen doet niemand kwaad. Ten tweede, lippendienst bewijzen aan vrede, democratie en tolerantie.

Het fanatisme van Abbas is geen gebral. Het is echt.

Hij is geen partner voor de vrede.”

Volgende op deze beginopmerkingen kan de Israëlische premier vervolgens zonder de minste problemen Abbas’ constante beleid uitvoerig documenteren van het continu promoten van terreur en het aanzetten tot haat jegens de staat en het volk van Israël alsmede het verheerlijken van terroristen die Joden vermoord[d]en.

door David Bedein

The writer is the director of the Israel Resource News Agency & The Center for Near East Policy Research Ltd. His website is www.IsraelBehindTheNews.com


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

  1. Arutz Sheva:
    ♦ Netanyahu’s Next Speech at the United Nations – Netanyahu’s UN speech is an outline that can suit several other targets. Let’s start with Mahmoud Abbas and rip into the integrity of the PLO and its leader; door David Bedein [lezen]
  2. Elder of Ziyon blog:
    ♦ Text and video of Bibi’s UN speech [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.