De Palestijnse president Mahmoud Abbas is een oorlogsmisdadiger: Het Bewijs [Giulio Meotti]

khaled-abbas2Hamasleider Khaled Meshaal en president Mahmoud Abbas houden samen iedereen voor de gek: “Vrede met Israël? Nooit, niemals, jamais, never (alléén in het Arabisch voor eigen volk.)”

Aan wie geeft Israël een Joodse stad prijs?

Niet alleen is geen woord van veroordeling gekomen uit de mond van om het even welke Palestijns Arabische leider voor het lynchen en vermoorden van twee Israëlische soldaten twee dagen na elkaar door Palestijnse Arabieren. Maar Mahmoud Abbas en zijn groep terroristen zijn verantwoordelijk voor het laatste rondje Joden vermoorden.

Deze dagen ontmoeten Palestijns-Arabische groepen elkaar in Ramallah om campagne te voeren voor een intifada tegen Israël. Terroristen, Mahmoud Abbas loyalisten van Al Fatah, marcheren in de hoofdstad van de Palestijnse Autoriteit waarin wordt opgeroepen tot nieuwe geweld tegen de Joden.

Fatah’s gewapende vleugel, de Al Aqsa Martelaren Brigades, eisen de verantwoordelijkheid op voor het afslachten van de twee IDF soldaten in Kalkilya en Hebron. Na het doden van de soldaat in de Stad van de Patriarchen, beweerde Abbas’ groep dat “wanneer Fatah het zegt, dan doet het dat ook. Wanneer Fatah iets belooft, vervult het [die belofte].”

Al in de jaren 1970, argumenteerde de internationaal expert in recht Yoram Dinstein dat volgens de VN-definities, terrorisme en opruiing tegen Israëliërs genocide omvat. Daarom dat president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit moet worden berecht voor misdaden tegen de menselijkheid.

Wanneer de ‘gematigde’ premier Salam Fayyad deelnam aan demonstraties waarin producten werden verbrand die in ‘Joodse nederzettingen’ werden gemaakt, was hij schuldig aan uitlokking en hij moet daarvoor worden berecht.

De Palestijnse Autoriteit omschrijft een terrorist als iemand “die het land bezet van een ander volk en en hen met geweld verdrijft en zich in hun plaats vestigt.” Volgens Abbas zijn aldus de 600.000 Joden van Judea en Samaria en de soldaten die hen beschermen, legitieme doelwitten voor schietpartijen, steekpartijen, bomaanslagen en lynchpartijen.

Abbas is tastbaar schuldig voor het aanzetten tot haat en geweld tegen de Joden en van steun aan het terrorisme. Terwijl de twee Joodse soldaten in een hinderlaag liepen en gedood werden, zond de staatstelevisie van Abbas tezelfdertijd haat speeches uit tegen Israëliërs, waarin islamitische sprekers zeiden dat “de Joden zijn de vijand” en noemden Israël “Satan met een staart.”

Onder Abbas, is de Palestijnse Autoriteit een oorlog van woorden begonnen tegen de Joodse staat, die betrokken is in antisemitische ophitsing van de gemeenste soort en gebruikt ontkenning van de Holocaust, racistische en Judeofobische epitheta. Het is een stroom van vijandigheid die onder het leiderschap van Abbas gekweekt en uitgevoerd werd in het afgelopen decennium. Een stroom die concurreert met ‘Der Ewige Jude’, de Eeuwige Jood, begunstigd door Joseph Goebbels, waarin Joden worden vergeleken met ratten.

Abbas beloont openlijk terroristen. Een van hen, Mahmoud Awad Damra, die in 2006 tot 15 jaar opsluiting in een gevangenis werd veroordeeld voor zijn rol in de terroristische aanslagen tegen Israël, werd bevorderd door Abbas tot de rang van generaal-majoor. Abbas heeft vervolgens de Ster van Eer geschonken aan Nayef Hawatmeh, de leider van het Democratisch Front voor de Bevrijding van Palestina en een veroordeelde terrorist wiens groep het leven nam van 22 Joodse kinderen in Maalot.

Nog meer voorbeelden nodig van Abbas’ doodcultus en antisemitisch terrorisme?

December 2012: Abbas verheerlijkt 6 terroristen die verantwoordelijk zijn voor het vermoorden van honderden Israëliërs en van twee Amerikaanse diplomaten.

Januari 2013: Abbas bezweert om het “pad te volgen” van 15 terroristen die verantwoordelijk zijn voor de moord op honderden Joden.

Maart 2013: Abbas verheerlijkt de moord op 2 studenten.

April 2013: Abbas verheerlijkt de plannenmaker van aanslagen waarbij dozijnen werden gedood.

Mei 2013: Abbas weigert zijn adviseur te veroordelen voor het verheerlijken van een moordenaar waarom werd verzocht door leden van het Amerikaanse Congres.

Afgelopen april, nam “President” Abbas de lijkkisten in ontvangst van 91 terroristen die meer dan 200 Joden vermoordden en groet hen met bloemenkransen en het afvuren van een enkele reeksen geweersalvo’s.

Mahmoud Abbas, die in zijn proefschrift in het Moskou Oriental College ontkende dat gaskamers werden gebruikt om Joden te vermoorden, die zich tot doel heeft gesteld om 600.000 Joden uit Judea en Samaria verdrijven en / of te doden, is net als in de beroemde sprookje de fluitspelende rattenvanger van Hamelen. De echte ratten zijn de mensonwaardige moslimterroristen die zijn haat in de praktijk hebben gebracht.

Maar de grotere vraag waarmee het Israëlische leiderschap thans wordt geconfronteerd luidt: Is dit dezelfde “leider” waaraan u de soevereiniteit over de Samaritaanse Joodse stad van Homesh wilt schenken?

door Giulio Meotti


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

  1. Arutz Sheva:
    ♦ Abbas is a War Criminal: The Evidence; door Giulio Meotti [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.