Video documentaire over het Iron Dome raketafweersysteem van Rafael Defense Systems Ltd.


Iron Dome from Rafael Defense Systems
een documentaire film gemaakt door de American Technion Society

Iron Dome is een systeem dat een interceptor lanceert om raketten te vernietigen vooraleer deze letsel en materiële schade kunnen veroorzaken en uiteraard en vooral om het verlies van mensenlevens te voorkomen. Het antiraketsysteem werd ontwikkeld door Rafael Advanced Defense Systems, Ltd. en het team dat de Iron Dome ontwikkelde bestaat grotendeels uit afgestudeerden van het Technion instituut.

In deze video krijgt u toelichting omtrent het systeem van een Technion student die woont in Sderot, een klein stadje in het zuiden van Israël dat zoals bekend talloze raketaanvallen heeft moeten incasseren waarbij vele doden en gewonden vielen en een groot deel van haar bevolking leidt onder posttraumatische stresssymptomen. U leert ook hoe het systeem de Israëlische burgers beschermt en hoe Technion afgestudeerden het verschil maken.

Sderot Media Center
http://sderotmedia.org.il/index.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.