West Bank Unplugged afl.38: Opwekkend nieuws uit de open gevangenis: het Ararat Hotel

ara23a

Met al dat dreigend oorlogsgeweld en het reële gevaar dat Israël alsnog betrokken zou worden in de Midden-Oosten ellende en mee mag genieten van de vreugdes van de Arabische Lente, zouden we bijna vergeten hoe slecht het wel gaat in de open gevangenis in de Palestijnse Autoriteit op de West Bank. Vandaag bij de 38ste aflevering van West Bank Unplugged (de verborgen weelde van de Palestijnen) richten we andermaal onze blik op Beit Saour nabij Bethlehem op de West Bank.

In Beit Saour bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van de Geboortekerk in Bethlehem, het 4**** sterrenhotel Ararat Hotel, voorzien van alle moderne comfort. Het hotel bezit een privéparking, een poepsjiek restaurant en room service. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en houten vloeren, televisie, een minibar en private badkamer en toilet. Uitgebreid ontbijt en tafelen is een must en ook een zaligmakende lichaamsmassage kan op vraag geleverd worden.

Kortom: de beruchte gevangenis op het Amerikaanse eiland Alcatraz en de cellen op het Duivelseiland in Frans Guinea, verbleken bij wat er zich allemaal afspeelt in de Palestijnse Bezette Gebieden. De 20 plaatjes vertellen de rest van het verhaal en behoeven geen verdere commentaar [foto ‘s: bron]

ara19a

ara25a
ara09a
ara20a
ara10a
ara22a
ara03a
ara02a
ara04a
ara15a
ara05a
ara01a
ara06a
ara07a
ara08a
ara16
ara11
ara12
ara24