Rassenhaat en moordzucht – hoe lang blijft Nederland dat nog financieren? [Likoed.nl]

abbasmurderers2

Op 3 juli 2013 was er een uitzending van de Palestijnse staatstelevisie, waarin Palestijnse meisjes Joden uitmaakte voor “onrein, vuilnis, de meeste kwaadaardige van alle schepsels, barbaarse apen en ellendige varkens”. Vanuit deze Jodenhaat is het een vanzelfsprekende stap dat het nobel is om Joden te doden.

Avraham KinstlerMensen die Joden vermoord hebben worden dan ook geportretteerd als de helden van de Palestijnse samenleving. Zo werd in een uitzending van de Palestijnse staatstelevisie de moordenaar van de 84-jarige Avraham Kinstler geëerd (plaatje hiernaast.) De presentator noemde hem een “gigantische held, die trots op de hele mensheid bracht” met zijn moord.

De verantwoordelijke leider van de het vermoorden van 22 Israëlische schoolkinderen kreeg van president Abbas dan ook de hoogst mogelijke Palestijnse onderscheiding – de Ster van Eer – zoals gerapporteerd werd door de Palestijnse staatstelevisie op 27 mei 2013.

President Abbas gaf twee weken geleden ook een heldenontvangst aan de 26 moordenaars die Israël op zijn zware aandringen recent vrijliet, waaronder moordenaars van kinderen en bejaarden (foto bovenaan). Zelfs de moordenaars die een baby onthoofden, werden door de Palestijnse staatstelevisie trots in het zonnetje gezet.

De staatstelevisie van de ‘gematigde’ president Abbas begint zo steeds meer te lijken op die van Hamas, waar genocide op de Joden al veel langer geregeld wordt bepleit, bijvoorbeeld deze oproep om “deze verzameling kankerbacteriën uit te roeien.” (Hamas televisie, 26 februari 2013)

Ook het geldt dat via de VN naar de Palestijnen gaat, wordt gebruikt om te onderwijzen dat de Joden uitgeroeid moeten worden. Klik hier voor de beelden. Desalniettemin blijft de Nederlandse overheid de Palestijnen meer subsidie geven dan welke andere groep ter wereld. Per persoon krijgt een Palestijn ongeveer evenveel hulpgeld als alle andere wereldbewoners samen.

Dat geld gaat dus naar het verspreiden van nazistische ideologie – zoals hierboven omschreven – en het betalen van de salarissen van terroristen. Eerder sprak de Tweede Kamer in ruime meerderheid uit dat bij het doorgaan van de anti-Joodse ophitsing de 50 miljoen euro hulp zou worden gestaakt.

De ophitsing is dus niet gestopt, maar integendeel heviger geworden. Dat maakt het besluit om dit geld beter te besteden aan – bijvoorbeeld – Nederlandse bejaardenzorg toch wel heel erg gemakkelijk?

Persbericht van Likoed Nederland, 25 augustus 2013


Bronnen:

 1. Likoed Nederland:
  ♦ Rassenhaat en moordzucht – hoe lang blijft Nederland dat nog financieren? [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Nederland is – op zeven landen na – ‘s werelds grootste donateur aan de Palestijnse zaak [lezen]
 • Eenzijdig en onjuist rapport van Nederlandse adviesraad ondermijnt het vredesproces door Likoed.nl [lezen]

2 gedachtes over “Rassenhaat en moordzucht – hoe lang blijft Nederland dat nog financieren? [Likoed.nl]

 1. Het is in feite zo obsceen dat het bijna ongelooflijk wordt…PAS OP: de meeste moslimburen denken er net zo over!!! Dat dit nota bene wordt gefinancierd en gedoogd door het beschaafde westen (cum grano salis) is ziek en hemeltergend.

  Like

 2. Nederlandse overheden, zijn en blijft altijd Hypocriet. Zij zullen hun loon krijgen, naar hun werken, en dat wordt voltrokken in het dal van Josefat, Hun toekomst staat al geschreven in de Holly Bible. Ook diegenen die het volk Israel haten, de straf van ELAH YISRAEL is nioet mis.

  Like

Reacties zijn gesloten.