Egyptische ‘expert’ over de connecties van de Moslim Broederschap met de Joden +video

kungfu-jew“Beware of the Kung Fu Jew!”

De boosaardige sport om “de Joden” [en dus ook Israël] te beschuldigen van alles wat fout loopt in de wereld, een sport die van hoog tot laag wereldwijd met veel passie en inzet wordt beoefend, krijgt ook in Egypte een zoveelste vervolg in de nasleep van het bloedbad in Egypte, waar de dodentol intussen is opgelopen tot maar liefst 525 doden. Jawadde… 😦

De ‘J-bom’
Vriend en vijand en ook de vijanden van hun vijanden diens vijanden en hun vrienden, allen zijn het er unaniem over eens (en dat is dan tegelijk ook het enige in het leven waar ze het over eens zijn èn blijven): “’t Is altijd en overal de schuld van de Jood.” En zoals verderop weer blijkt, is er niks verschrikkelijker in de wereld, een grotere belediging niet denkbaar dan van ‘zijnde Joods’ beschuldigd te worden of als ‘Jodenboy’ in dienst van de Joden (of Israël) te werken, met inbegrip van ondergetekende.

Moebarak weggezet als zijnde Joods

Niks ongewoons dus dat de Moslim Broederschap thans de opperbevelhebber van het Egyptische leger generaal Abdel al-Sisi ervan ‘beschuldigt’ dat zijn moeder Joods was. Dat verklaart al meteen een heleboel van de ellende, niewaar? Dat werd eerder ook beweerd van president Moebarak nadat die werd afgezet.

 En niet te vergeten die Egyptische oud-minister die verklaarde dat de Joden achter 9/11 zitten (de aanslag op het WTC en het Pentagon in 2001), de Arabische lente hebben aangesticht en dat zij de voormalige president Anwar Sadat hebben vermoord. De lijst misdaden van de Joden lijkt wel eindeloos.

Hetzelfde overkwam ook de Libische dictator Gadaffi die tot Jood werd bestempeld, nadat die in ongenade was gevallen en door het gepeupel op straat werd afgemaakt en ook bv. in Iran door de oppositiebeweging die beweerde dat president Ahmadinejad Joodse wortels had.

Als straks de Syrische Slager van Damascus, alias president Bashar Al Bashar, ten val wordt gebracht, zal die ongetwijfeld eveneens een Davidster opgespeld krijgen. Let op mijn woorden. Hoewel anderzijds onlangs in Syrië werd beweerd dat de Joden alle conflicten en oorlogen in het Midden-Oosten hebben beraamd.

Een paar dagen geleden las ik ergens dat ook de Syrische rebellen instructies krijgen van de Mossad. Tsss… Een mens verschiet tegenwoordig van niks meer. En zoals blijkt, in het Antwerps dialect samengevat: “De Jood is in de hele wereld en in alle tijden nog steeds de pispot van God en klein Pierreke.”

In de bijgevoegde videobeelden zoals die werden uitgezonden op 14 augustus 2013 op de Egyptische televisie, legt de “expert” van dienst Ahmad Taha Al-Naqr, in het dagelijks leven woordvoerder van de Egyptian Association for Change, kort en beknopt uit hoe het bloedbad van eergisteren in Egypte tot stand is kunnen komen op instructies van – één keer raden mag –  jawel… de Joden. Zet u schrap want hier gaan we weer:

Ahmad Taha Al-Naqr:

“Ik zou mij graag willen focussen op de connectie tussen de Joden en de Moslim Broederschap. De Moslim Broederschap heeft het beleid van de Joden overgenomen en voeren dat letterlijk helemaal uit, met het oog op de invasie van de media presenteren zij [van zichzelf] een beeld van eeuwige slachtoffers…

Zij maken gebruik van geweld en zien anderen als heidenen. De joden zeggen altijd dat niet-Joden heidenen zijn en dat het toegestaan is om hen te doden – heidenen kunnen worden gedood of verbannen, zoals ze dat doen met de Palestijnen.

Het bloedbad van [14 augustus in] Rabaa werd georkestreerd in dezelfde stijl als de historische massamoord op de Joden in Masada, zodat de Moslim Broederschap daar op kan blijven hameren waardoor een buitenlandse interventie in de zaken van Egypte gerechtvaardigd zou worden.

Ze eisen in feite een dergelijke buitenlandse interventie. Iedereen die een interventie eist in de aangelegenheden van zijn land pleegt in feite hoogverraad. Ze klonen en implementeren simpelweg het beeld van de Joden.”

Hieronder windt de Egyptische Youssef al-Qaradawi,
de Opperste Geestelijke Leider van de Moslim Broederschap,
er absoluut geen doekjes om:
Yusuf al-Qaradawi


Bronnen:

 1. Memri TV: Egyptian Association for Change Spokesman: Muslim Brotherhood Implements the Methods of the Jews [lezen]
 2. Elder of Ziyon: Egyptian TV analyst: “Muslim Brotherhood acts just like Jews”, plus a classic essay by John Derbyshire [lezen]
 3. Likoed Nederland: Het zijn de Joden tegen de Joden in Egypte [lezen]

2 gedachtes over “Egyptische ‘expert’ over de connecties van de Moslim Broederschap met de Joden +video

  1. Ja, zo is dat. In het Midden-Oosten herleven werkelijk de jaren 1930 zoals destijds in Europa, en we weten allemaal nog hoe dat geëindigd is.

   In Europa is de Jodenhetze voorlopig nog expliciet tegen Israël gericht maar krijgt toch ook al een antisemitische connotatie mee, omdat in Europa simpelweg de Israëlische repliek wordt weggelaten dan wel genegeerd of ontkend. Waarom? Omdat het van de Joden komt natuurlijk.

   En dan laat ik de Europese islamisten van Arabische origine nog even achterwege, want daar apen ze simpelweg de retoriek van het Midden-Oosten na, die ze oppikken van de Arabische zenders in het M-O die ze hier ontvangen via hun satelliet zenders. Ook een aantal religieuze opruiers in sommige moskeeën, vooral in Antwerpen en Brussel, zorgen tijdens het vrijdaggebed voor de nodige ambiance.

   Al de informatie die hier op Brabosh.com verschijnt heb ik erg eenvoudig geleend bij de buren. Dat betekent dat die info ook beschikbaar is voor de reguliere mediakanalen in het Westen. Waarom wordt die dan niet opgemerkt noch genoteerd om een evenwichtiger verhaal te brengen?

   Als de Europeanen ooit vrede betrachten in het M-O en met de Palestijnen zullen ze toch ooit kennis moéten nemen van de Israëlische kant van het verhaal, zonder vooroordelen, open en objectief.

   Like

Reacties zijn gesloten.