Video: Camp Jihad; in de VN-zomerkampen leert Palestijnse jeugd voetbal en Jodenhaat

Tweestatenoplossing? Niet in Camp Jihad

“Verenigde Naties sponsoren zomerkampen voor arme Palestijnse kinderen,
waar zij speelsgewijs worden aangeleerd om Joden te haten;
heb toch meelij met hen; doneer meer geld, veel geld!”

[Film gedraaid in de faciliteiten van UNRWA in Judea, Samaria en Gaza door een TV-ploeg die werd gehuurd door het Nahum Bedein Center for Near East Policy Research]

Terwijl het [Nederlandse] kabinet Rutte voor haar eigen bevolking lastenverzwaringen en bezuinigingen hoog op de agenda heeft, blijft het omstreden organisaties steunen met miljoenen.

UNRWA, een organisatie waarvan al meerdere keren is gebleken dat het zich verre houdt van politiek en een discutabele bijdrage levert aan het onderwijs in de Palestijnse gebieden kon in 2012 weer rekenen op een vrijwillige Nederlandse bijdrage van 15 miljoen euro.

Een mens voelt zich nog getroost met de wetenschap dat een deel van onze belastingcenten door de UNRWA is besteed aan een gezellig en leerzaam zomerkamp “Summer Fun Days“, waar volgens publicatie op hun eigen website, Ayah creatief geweest is met kralen, iets opgestoken heeft over de Europese geografie, en Mujahid en zijn vrienden zich hebben vermaakt met voetbal.

Het zal ook de EU, hoofdsponsor van UNRWA genoegen doen dat de EU-gelden geïnvesteerd worden in dit soort kindvriendelijke projecten. De diverse activiteiten die georganiseerd worden tijdens het “fun camp” sluiten in ieder geval goed aan bij het gedachtegoed van de nieuwe Europese richtlijnen voor Israël die ingaan vanaf 2014.

door Jom Jom


Bronnen:

 1. Jom Jom: UNRWA ” Summer Fun” [lezen]
 2. Arutz-7: Two States? Not at “Camp Jihad” – Short but powerful documentary about UNRWA children’s camps raises questions about how western funds are fueling the Middle East conflict; door Gil Ronen en Ari Soffer [lezen]

Een gedachte over “Video: Camp Jihad; in de VN-zomerkampen leert Palestijnse jeugd voetbal en Jodenhaat

 1. Het moge dus absoluut duidelijk zijn wat het doel van de EU is!

  Met EU fondsen (én fondsen van individuele landen) de UNWRA te financieren om jonge Arabische kinderen, generatie na generatie te hersenspoelen, op te leiden & te trainen om Israel = Joden te haten én te vernietigen.

  De hypocriete Europeanen kunnen nog zo veel mooie woorden gebruiken, nog zo politiek correct praten, nog zo droevig kijken & gevleugelde speeches houden bij Joden/WW2 herdenkingen…..het zijn nog dezelfde Verenigde Antisemitische Naties als vroeger, met hetzelfde gedachte goed.

  Ze hebben de juiste kruiwagen gevonden om dit ten uitvoer te brengen zonder zelf hun handen vuil te maken. Dat lesje hebben ze goed geleerd.

  Like

Reacties zijn gesloten.