Palestijnse haattelevisie zendt weer uit: Arabieren slaan Joodse kolonisten in elkaar +video

Terwijl de vredesonderhandelingen opnieuw van start zijn gegaan tussen Israël en de Palestijnen, blijft de Palestijnse staatstelevisie (PA-TV Al Fatah) onverminderd programma’s uitzenden die de Palestijnen moeten aanzetten tot haat en geweld tegen de Joden van Israël. Wie daar een zucht van vredeswil onder Palestijnen wil bespeuren zal zijn fantasie hard nodig hebben.

In de videoclip opgevist door Memri TV, worden beelden getoond zoals die op 29 juli 2013 werden uitgezonden op PA-TV, waarin door een stelletje amateuristische acteurs een sketch wordt opgevoerd met de niet mis te verstane boodschap hoe belangrijk het wel is om de Palestijnen te herenigen in hun strijd, willen ze de Zionistische bezetter ooit kunnen verslaan.

In het eerste deel is te zien hoe Palestijnen, verkleed als gewapende Joodse kolonisten, op de West Bank een Palestijnse schaapherder aanvallen, hem in elkaar slaan en vervolgens trachten zijn geiten te stelen. Palestijnen die het schouwspel gadeslaan worden door de kolonisten met geweren beschoten en zetten het op een lopen.

In het tweede deel wordt er hard gepalaverd onder de Palestijnen hoe belangrijk het wel is dat ze één front vormen tegen de bezetter met de profeet Mohammed als rolmodel. Religie als brandstof voor Joden- en Israëlhaat.

Uiteindelijk verzamelen ze zich eensgezind tot de strijd en gaan de kolonisten te lijf. Vooral het bekogelen met stenen van de kolonisten wordt opvallend scherp in beeld gebracht. Een hele rist vlaggen worden meegetroond waaronder ook de gekende gele vlag van de Al-Aqsa Martelarenbrigade, de gewapende vleugel van Al Fatah (Mahmoud Abbas’ partij).

Onder veel jolijt en gelach worden tenslotte met een mes de haarlokken (peies of bajes) van een overmeesterde Joodse kolonist afgesneden. Israëlhaat loopt hier naadloos over in Jodenhaat en zijn in heel het Midden-Oosten de facto synoniemen van elkaar. De pret kan niet meer op en de bezetter is verslagen. Aluhaaa Akhbaarrrrr… 😦


Bronnen:

  1. Arutz-7: PA Film Shows Arabs Beating Jewish ‘Settlers’ – The PA’s official television is continuing to incite against Israelis, even as efforts to achieve peace continue; door Elad Benari [lezen]
  2. Memri TV/ In Palestinian Authority TV Film, Factions Unite to Beat Jewish Settlers, Cut Their Side-Locks [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.