Al Fatah (Mahmoud Abbas): De vrouwelijke Palestijnse terrorist ‘regeert de wereld’ +video

dahlal2

Terwijl in Washington het vredesproces opnieuw van start is gegaan tussen Israël en zogeheten ‘gematigde’ Palestijnse leiders onder het management van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry, draait de Palestijnse haatwinkel aan het thuisfront onverminderd op volle toeren. Zowel in de Palestijnse kranten, de media, de staatstelevisie enz. is het business as usual, alsof het vredesproces onbestaande is en hooguit een zoveelste Palestijnse truc is om Israël een hak te zetten.

Ook de sociale media worden door de Palestijnse propaganda handig gebruikt om hun haatboodschappen de wereld in te sturen. Zo plaatste onlangs de beheerder van één van de officiële Facebookpagina’s van Al Fatah (de partij van ‘gematigd’ president Mahmoud Abbas), een afbeelding (plaatje hierboven) waarin het bloederige werk van vrouwelijke Palestijnse terroristen wordt opgehemeld en de Palestijnse vrouw wordt gedefinieerd als de “[vrouwelijke] meester van de wereld”. Ze worden geloofd als “de Palestijnse vrouw die zichzelf enkel als martelares heeft gegeven.”

In het bewuste artikel op Al Fatah’s Facebookpagina, worden foto’s afgebeeld van drie vrouwen die worden voorgesteld als voorbeelden van deze heroïsche Palestijnse vrouwen. Het gaat hier niet om de minsten en meer bepaald om de beruchte terroristen en moordenaressen Dalal Mughrabi, Ayyat Al-Akhras en Laila Khaled.

– Dalal Mughrabi leidde in 1978 één van de meest dodelijke terreuraanslagen in de geschiedenis van Israël, bekend als de Coastal Road Massacre, toen zij samen met andere terroristen een bus kaapten en 37 burgers vermoordden waarvan 12 kinderen.

– Ayyat Al-Akhras, was op haar 17de de jongste vrouwelijke Palestijnse zelfmoordterroriste. Ze vermoordde 2 Israëliërs en verwondde 28 anderen toen zij zichzelf opblies nabij een supermarkt in Jeruzalem op 29 maart 2002.

– Laila Khaled was een terroriste van de PFLP die deelnam aan de kaping van een passagiersvliegtuig, TWA vlucht 840 in 1969.

De drie vrouwelijke terroristen worden hierboven op het plaatje respectievelijk afgebeeld gewapend met een geweer, een pistool en een munitiegordel. Palestinian Media Watch heeft reeds eerder bericht hoe de partij Al Fatah van de ‘gematigde’ Abu Mazen (nom de guerre van Mahmoud Abbas) regelmatig zijn Facebookpagina’s gebruikt om terroristen te verheerlijken.

De tekst bij het plaatje van de drie terroristen die door de beheerder van de bewuste Facebookpagina van Al Fatah werd geplaatst en die alle Palestijnse vrouwen verheerlijkt luidt als volgt:

“Zij is [de vrouwelijke] meester van de wereld.
Mannen moeten zich in haar aanwezigheid nederig betonen
en de maan moet zich schuilhouden.

Ik buig diep het hoofd en kus de hand van elke Palestijnse vrouw.”

Het beschrijft hoe – in tegenstelling tot de andere vrouwen in de wereld van wie in de tekst wordt beweerd dat ze niks geven om hun thuisland en hen zelfs amuseren – Palestijnse vrouwen het waard zijn om bewonderd en geëerd te worden voor het zich opofferen als “martelaressen” Twee van deze terroristen die worden afgebeeld, werden “martelaressen” tijdens hun terreuraanslagen:

“Uitgezonderd jij, o moeder van zuiverheid, eer en bescheidenheid.
Omdat jij jezelf enkel gaf als martelares (Shahida);
Uitgezonderd jij, o olijftak, o boom van edelmoedigheid, bron van eerbaarheid.
De ontberingen putten je uit en de pikhouwelen viel bovenop je,
maar je raakte niet uitgeput en je werd niet gebroken.
Voor jou is de Palestijnse vrouw die zichzelf enkel gaf als een martelares.”

Bij de videobeelden hierboven: Eerder op het jaar werden vrouwelijke terroristen eveneens opgevoerd als rolmodellen en heldinnen voor Paletsijnse vrouwen door Ayyat Salah Al-Din, de coördinator van vrouwenclub van Al Fatah aan de Palestijnse Universiteiten, genoemd “Zusters van Dalal” zeggende dat:

“Wanneer wij spreken over de “Zusters van Dalal,” spreken wij over de zuster van een gevangene, een weduwe van een martelares (Shahid) of in het algemeen over de dochter van een Palestijnse strijder. U spreekt over de opvolgers van de martelares Dalal Mughrabi, en over de opvolgers van de zoekers naar martelarenschap (ttz. zelfmoodterroristen) zoals Wafa Idris, Ayyat Al-Akhras, Andalib Takatka en vele anderen.”


Bronnen:

  1. Palestinian Media Watch (PMW): Fatah: The female Palestinian terrorist is “master of the world”; door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.