Terwijl Abbas over vrede praat, zendt zijn televisiezender onverminderd Jodenhaat uit +video

vredes-onderhandelaars2“Gematigd” president Mahmoud Abbas verschijnt na meer dan drie jaar afwezigheid eindelijk – zij het breed geeuwend van verveling – weer aan de onderhandelingstafel; hiertoe lichtelijk aangemoedigd door de nakende vrijlating door Israël van 104 beruchte Palestijnse genocidale Jodendoders. De vernietiging van Israël wenkt weer voor de Palestijnen… 😦

Terwijl afgevaardigden van Israël en van de Palestijnse Autoriteit weer aan tafel schuiven bij de Amerikaanse minister voor Buitenlandse Zaken John Kerry voor een zoveelste lesje “Diplomatie voor Dumb & Dumbers”, lopen aan het Palestijnse thuisfront de haatzaaierijen tegen Joden en tegen Israël via de media en vooral via de Palestijnse staatstelevisie (PA-TV) onverminderd door.

In zijn lange reeks van anti-Israëlische en antisemitische programma’s en liederen, heeft de Palestijnse staatstelevisie (Palestinian Authority TV – PA-TV) de voorbije weken opnieuw een muziekvideo geprogrammeerd, bij wijze om de Palestijnse vredesonderhandelaren Saeb Erekat en Dr. Mohammed Shtayyehl  een hart onder de riem te steken tijdens de moeizame onderhandelingen die wellicht negen maanden in beslag zullen nemen.

Deze muziekvideo (onderaan) werd voor ,het eerst uitgezonden op PA-TV in 2011 en de voorbije dagen heruitgegeven en opgevist en ondertiteld in het Engels door Palestinian Media Watch (PMW). Van dit liedje werden sindsdien in minstens vier verschillende versies in roulatie gebracht die allen regelmatig worden uitgezonden op de Palestijnse openbare omroep. De meeste recente versie werd onlangs uitgevoerd door een groep muzikanten die dit liedje brachten voor ene groep hoge ambtenaren van Al Fatah en de Palestijnse Autoriteit die onder meer werd bijgewoond door Mahmoud Abbas hemzelve.

In dit liedje wordt de vernietiging van de Joodse staat Israël bezongen. Israël wordt hier “de kop van de slang” genoemd die met Arabische geweren moet worden verpletterd. Deze video volgt een paar dagen nadat eerder PA-TV een documentaire programmeerde waarin aartsterrorist Abdallah Barghouti wordt opgehemeld voor zijn rol in de moord op 61 Israëliërs.

“O Palestijnen, de revolutie is de enige zekerheid, met het geweer zullen wij onze nieuwe levenswijze opleggen [aan de Joden],” luidt de tekst van het liedje die verder loopt met “O Palestijnen, ik wil gaan en bij jullie zijn [..]” en ook: “Het vuur ligt in mijn handen en met jullie zullen wij samen de kop van de slang [Israël] afhakken.”

“Oh Palestinians, the revolution is certain,
with the rifle we will impose our new life.
Oh Palestinians, [the Zionist] shot you with the rifle,
the Zionists are killing your doves in your sacred area.
Oh Palestinians, I want to go and be with you.
Fire is in my hands, and with you attack the snake’s head (Israel).”

Video: Song calls for attacking Israel, “the snake’s head”
in PA TV documentary


Bronnen:

  1. Arutz-7:
    – While Abbas Talks ‘Peace,’ PA TV Continues Hate Broadcasts – As Israel prepares to release more than 100 terrorist murderers as a “goodwill gesture,” PA TV continues incitement, glorification of terror; door David Lev [lezen]
    – Fatah Honors Terrorist for Murdering 61 Israelis – As “peace talks” approach, PA President’s party honors terrorist responsible for multiple atrocities against Israeli civilians; door Gil Ronen [lezen]
  2. Palestinian Media Watch (PMW): PA TV song calls to attack Israel, the “snake’s head,” with the rifle [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.