Palestijnse toponderhandelaar voor vrede ijvert openlijk voor vernietiging van Israël

US-Mideast-Talks2Washington, 29 juli 2013. Israëlische en Palestijnse onderhandelaars voor vrede op diner bij de Amerikaanse minister voor Buitenlandse Zaken John Kerry. Van links naar rechts voor Israël: Yitzhak Molcho, topadviseur van premier Benjamin Netanjahoe en naast hem, Tzipi Livni, minister van Justitie en toponderhandelaar voor Israël. Voor ‘Palestina’ werd andermaal Saeb Erekat (3de van links) afgevaardigd die wordt bijgestaan door Dr. Mohammed Shtayyeh (helemaal rechts), een adviseur van president Mahmoud Abbas (foto: AP/Charles Dharapak)

Terwijl pro-Israëlactivisten over de hele wereld, met inbegrip van Brabosh.com, nog steeds niet kunnen vatten dat Israëliërs uberhaupt opnieuw onderhandelen willen met de Palestijnen, lijkt voor John Kerry een droom in vervulling te gaan met zicht op de Nobelprijs voor de Vrede anno 2013. Maar schijn bedriegt uiteraard.

Er werd een tijdschema opgelegd voor de onderhandelingen die ongeveer negen maanden in beslag zullen nemen. Mondjesmaat zullen tijdens die onderhandelingen 104 Palestijnse criminelen en massamoordenaars worden vrijgelaten naarmate de onderhandelingen vorderen en resultaten beginnen af te werpen.

Op die eerste dag kwamen de onderhandelaars alvast overeen om (of wat dacht u?) de inhoud van de onderhandelingen “geheim” te houden. Dat belet alle kranten van de wereld niet  – met inbegrip van de Israëlische – om voluit te speculeren over wat de resultaten kunnen zijn en wat de prijs zal zijn die Israël eventueel zal moeten betalen voor vrede met slechts de helft van de Palestijnen, hier onder meer vertegenwoordigd door Mohammed Shtayyeh.

Vermits alles “geheim” blijft tot op het einde van de onderhandelingen, kan het verhelderend werken om de Facebookpagina’s van de betrokken onderhandelaars te raadplegen.  Blogger Aussie Dave van Israellycool nam een kijkje op de Facebookpagina van vredesonderhandelaar Mohammed Shtayyeh, om de “goede” intenties van deze “gematigde” toponderhandelaar te peilen en haalde het volgende beeld van zijn openingspagina:

shtayyeh3

Jep, dat is de openingspagina van de Palestijnse toponderhandelaar Dr. Mohammed Shtayyeh die u bovenaan het plaatje ziet, helemaal rechts aan tafel tegenover John Kerry. Net zoals ik mij afvraag wat Livni en Molcho daar komen doen, behalve dan hun broek te laten zakken voor de hele Arabische wereld, kunnen de Palestijnen zich hetzelfde afvragen omtrent de aanwezigheid van Saeb Erekat en Dr. Shtayyeh.

Centraal op het plaatje staat een kaart van het toekomstige “Palestina”, met een opdruk in het Arabisch over het hele het Israëlische grondgebied ‘Filastin’ (Palestina) dat zich in het Nederlands laat vertalen als:

“Wij doen alsof wij onderhandelen over vrede, maar alleen met de bedoeling ze te beëindigen. Dat einde zal zijn de vernietiging van Israël en op de puinen ervan zal zich over het hele grondgebied een Palestijnse staat uitstrekken.”

Het gekende concept van de Palestijnen dat reeds door Yasser Arafat werd verspreid, met name de gefaseerde herovering van de Joodse staat door telkens Israël tot toegevingen te dwingen onder internationale druk, als het ware telkens weer stukjes van de Joodse staat knijpen in ruil voor niks, op weg naar de vernietiging van Israël.

Met andere woorden, de situatie zoals ze er nu bij staat is wellicht nog erger dan we dachten. Niet alleen heeft Israël ermee ingestemd om bij wijze van “goede wil” een 100-tal genocidale moordenaars vrij te laten, onverbeterlijke terroristen, maar Tzipi Livni en Yitzhak Molcho zitten hier lachend aan tafel met aartsleugenaar Saeb Erekat en in het bijzonder Dr. Mohammed Shtayyeh, die niet eens de moeite doet om zijn ware intenties te verbergen: de totale verwoesting van Israël.

En de wereld knippert niet eens met de ogen.

Toemaatje: Israellycool hermaakt de comedy “Dumb and Dumber
(“Dom en Dommer”)

Dumb-and-Dumber4


Bronnen:

 1. Israellycool blog:
  – Palestinian Negotiator Openly Advocating For Destruction Of Israel [lezen]
  – Israellycool Movie Remakes Presents: Dumb and Dumber [lezen]
  – Please Tell Us Why Bibi [lezen]
  – Saeb Erekat Lies Again [lezen]

2 gedachtes over “Palestijnse toponderhandelaar voor vrede ijvert openlijk voor vernietiging van Israël

 1. Werkelijk ontluisterend! Dit bericht zou toch wereldwijd de voorpagina’s van alle kranten moeten ‘sieren’? Maar niks hoor, want het journaille wil met haar roze, politiekcorrecte bril op niet zien dat vredesonderhandelingen met PLO-adepten een farce is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.