Het kan Hezbollah niet schelen hoe en door wie ze gefinancieerd worden [cartoon]

hezb-wings2

Hassan Nasrallah, de leider van de terreurgroep Hezbollah, heeft niet lang wakker gelegen van het besluit van de Europese Unie om Hezbollah op de zwarte lijst van terreurorganisaties te zetten. Het gaat tenslotte enkel om een boycot van de militaire factie. Dat zowel de politieke als de militaire vleugel in feite de twee armen en twee benen zijn van hetzelfde lichaam met hetzelfde hoofd, dringt niet door in de hoofden van het stomkoppenpeloton te Brussel.

Die zien enkel Nasrallah in een keurig maatpak verschijnen en als hij een uur later in gevechtstenue, een kalashnikov en een raketlanceerder om zijn schouder, zijn aanhangers bloeddorstig toespreekt in Beiroet en/of in het Syrische Homs, draaien ze zich licht gegeneerd de andere kant op.

Als straks Hezbollah een bom laat exploderen aan de zetel van het Europees parlement, kunnen ze zich altijd weer beroepen op hun op het lijf geschreven slogan: “Wir haben es nicht gewusst.” Een knullige uitdrukking die door honderden Europese politici en leiders sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog ongeveer 500 triljard keren in de mond werd genomen, in het bijzonder als het over de massacre op de Europese Joden ging.

Politici, hoeren van de democratie, die zonder complexen hun portemonnee en hun neus draaien naar daar waar op dat moment het geld en de macht vandaan komen om even later precies het tegenovergestelde te doen. Brute pech voor diegenen – gewoonlijk de Joden – die zich tussen beide manœuvres net tussenin bevinden. EU, een beschamend zootje hypocrieten. šŸ˜¦


Met dank aan EoZ voor de cartoon.

Bronnen:

  1. Elder of Ziyon: ElderToons: One wing to rule them all [lezen]
  2. The Times of Israel: Bulgaria releases pictures of Burgas bombing suspects – Two men, Australian and Canadian citizens, are believed to have aided suicide bomber in deadly attack on Israeli tourists; door Gavriel Fiske [lezen]

Gerelateerd:

  • Opmerkelijk: Europese Unie plaatst militaire vleugel van Hezbollah op terreurlijst [lezen]
  • Libanees toppoliticus: Ons land wordt bezet door Hezbollah, niet door IsraĆ«l +video [lezen]
  • IsraĆ«lisch leger lanceert nieuw mediawapen in de informatieoorlog tegen Hezbollah [lezen]
  • Geld uit de drugshandel: hoe Hezbollah zijn terreuractiviteiten financiert +video [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.