Hamas boycot EU-boycot van Joodse producten: Koop Israëlisch! Koop Joods! +in beeld

bds-fail04aGaza, 18 juli 2013. Hamaspremier Ismail Haniyeh:
“Leef gezond! Eet meer Israëlische yoghurt!”

Ah ja, die boycot door de Europese Unie van Joodse producten die uit de ‘bezette gebieden’ afkomstig zouden zijn… maar hoe zit het in die bezette gebieden zelf? Daar vinden ze alles wat door Israëliërs wordt geproduceerd erg lekker. Bekijk deze plaatjes waar Hamas premier Ismail Haniyeh zijn Gazaanse kinderen eigenhandig vol lepelt met Israëlische yoghurt!

bds-fail05aHet is niet duidelijk of die yoghurt werd gemaakt in de bezette gebieden voorbij de Groene Lijn (pre-1967 lijn), maar dat maakt voor Hamas toch geen verschil. Want voor Hamas is ook héél Israël zèlf ‘bezet’ gebied dat moet heroverd worden op de Zionistische Entiteit.

De foto’s komen van de Palestijns-Gazaanse website Alray (voor Israëlbashers een ‘onverdachte’ bron), en kaderde in een actie van Hamas tegen Egypte om Gaza een alternatief te bieden nu dat het Egyptische leger haast alle smokkeltunnels tussen Egypte en Gaza in Rafah heeft gesloten. (Alray: “After breaking down tunnels, Palestinian PM calls Egypt to offer alternatives” [bron]

<bds-fail01aIn de open gevangenis van Gaza “waar het nog erger is dan destijds in het getto van Warschau anno 1943“, worden Gazaanse kinderen thans door Hamas gedwongen om Israëlische producten te consumeren, sinds Egypte zijn blokkade met Gaza heeft verzegeld om de terroristen van Hamas en Co uit de Sinaï te bannen.

bds-fail03aEen nieuwe romance bloeit op in Gaza. Op dit plaatje doet premier Haniyeh een huwelijksaanzoek aan de kleine Aïsja. Voor een extra potje Israëlische yoghurt wil ze “het” wel graag met hem doen. 😦