Spetterend optreden van zangeres Alicia Keys in het Nokia Stadium van Tel Aviv +video


Alicia Keys en haar 2-jarig zoontje Egypt Daoud Ibarr
speelden de pannen van het dak in Tel Aviv

Alicia Keys trad donderdag ll. “on the 4th of July” 2013 op in het Nokia Stadium van Tel Aviv. Israëlboycotters hebben maandenlang koud en warm hellevuur geblazen en hemel en aarde bewogen om de artieste te doen afzien om op te treden in Israël en zich aan te sluiten bij de wereldwijde culturele boycot van Joden in de Diaspora in het algemeen en in de Jodenstaat Israël in het bijzonder.

Echter Alicia Keys liet zich niet vermurwen en bleek compleet immuun te zijn voor het “Kauft nicht bei Judenvirus dat de halve wereldbevolking heeft geïnfecteerd. “Muziek moet mensen verenigen en niet verdelen,” was haar antwoord aan de Jodenhaters en Israëlbashers van de wereld.


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Bronnen:

  1. The Times of Israel: Alicia Keys bares her heart and soul for Tel Aviv [lezen]

Gerelateerd:

  1. Plaatje van de dag: aankomst van Alicia Keys op luchthaven Ben Goerion, Israël [lezen]
  2. Hoe culturele Israëlboycotters zich geleidelijk ontpoppen tot verknipte antisemieten [lezen]

Een gedachte over “Spetterend optreden van zangeres Alicia Keys in het Nokia Stadium van Tel Aviv +video

Reacties zijn gesloten.