Hollywoodlegende Robert De Niro in Israël op visite bij andere legende Shimon Peres

De-Niro-Peres218 juni 2013. Acteur Robert De Niro op audiëntie bij president Shimon Peres

Shimon Peres, de legendarische president van Israël ontving op dinsdag in zijn residentie niemand minder dan een andere legenda, met name uit de Amerikaanse acteur Robert De Niro. De ster uit The Godfather, The Deer Hunter en Taxidriver, die werd vergezeld door zijn 17-jarige zoon Julian Henry De Niro, is momenteel in Israël om er de jaarlijkse Presidential Conference bij te wonen.

Peres, die zich klaarmaakt voor de viering van zijn 90ste verjaardag, toonde zich bijzonder opgetogen tijdens zijn ontmoeting met De Niro en voegde eraan toe dat hij niet de enige fan is van dit internationale icoon in het land: “U kreeg een Oscar voor uw werk en u heeft tevens de liefde van het volk van Israël.” De twee iconen spraken tevens over de huidige politieke situatie in het gebied en over de geschiedenis van het land, zo stond te lezen in een officiële persmededeling van het kantoor van de president.

Robert De Niro, die in augustus a.s. 70 jaar wordt, profiteerde van zijn bezoek aan Israël om meteen een hardnekkige oude leugen te weerleggen die door Israëlbashers triljarden keren wordt aangevoerd omtrent het vermeende anti-Israëlstandpunt van Robert De Niro om hun boycot-Israël acties moreel kracht bij te zetten.

Hieronder een plaatje dat hij van zichzelf liet maken tijdens zijn bezoek aan Peres met op de achtergrond een grote Israëlische vlag en daaronder het beruchte citaat dat zuiver gefabriceerd is en zoals dat al jaren op het Internet circuleert. “BULLSHIT” dus! Ik hoop dat de Israëlbashers meelezen.

robert01GOED

robert03FOUT

robert02BULLSHIT!


Bronnen:

  1. The Algemeiner: Actor Robert De Niro Meets With Shimon Peres in Jerusalem [lezen]
  2. Israellycool: Mr. De Niro in Israel door Jono Rose [lezen]