Pat Condell beschuldigd voor discriminatie van 1 miljard moslims; hoe begin je daar aan? +video

Pat Condell: “We don’t care if you’re offended, and we never will. Get used to it.

“Het kan ons geen barst schelen wanneer u zich beledigd voelt en dat zal altijd zo blijven.
Wen er maar aan.”

Pro-Israëlactivisten en mensen die openlijk de radicale Islam, Salafisten en andere Jihadisten durven te bekritiseren, worden permanent bedreigd. Enerzijds is er de overheid en de duizenden linkse kwezels die bij het minste kritische woord hun geheime wapen bovenhalen: “U bent een islamofoob!”

Islam wil overal vrede brengen...
vrede in het M-O is nabij…

Echter, veel minder openlijk en veelal anoniem zijn de duizenden radicale moslims die actief zijn op de sociale media en het Internet en hun eigen zwarte lijsten handhaven voor wie gediscrediteerd en – als het even kan – voor altijd het zwijgen moet worden opgelegd. Om dat doel te bereiken zijn alle middelen goed.

Wie zich daar tegen wil verdedigen kan nergens aankloppen, want iedereen kijkt naar de grond telkens wanneer Islamisten en andere cybercriminelen en vandalen uit hun sloffen schieten. Het zijn tenslotte toch allemaal maar “islamofoben” en nà de Joden zijn zij de tweede belangrijkste groep untermenschen en ongelovigen die de Islam bedreigen en daarom met wortel en al moeten uitgeroeid worden.

Pat Condell vertelt in deze video over dat verschijnsel. Hij begint met zich te verontschuldigen tegenover al diegenen die hij vergeten is met te beledigen en belooft beterschap. Dus, dat zit al goed.

Zo werd Condell onlangs beschuldigd van het discrimineren van eh.. één miljard moslims. Eén miljard mensen discrimineren? Nou zeg, da ’s makkelijker gezegd dan gedaan. “Wel ja, waarom niet één triljard?” grapt Condell. Eén miljard moslims worden bedreigd? Door wie dan? Ha ja, door de Joden natuurlijk, met Israël en de Verenigde Staten op kop.

Een gedachte over “Pat Condell beschuldigd voor discriminatie van 1 miljard moslims; hoe begin je daar aan? +video

  1. Tsja, de Waarheid kan behoorlijk hard aankomen.

    En met de Waarheid verkondigen stoot je altijd mensen af.

    Maar vaak moet het, om ze te bevrijden van jarenlange hersenspoeling.

    Toon deze video ook maar, Hugo !

    Like

Reacties zijn gesloten.