Reacties Australische moslims op Woolwich massacre en volksmenner Anjem Choudary spreekt +video


Australian Muslim reaction to Woolwich Murder and Anjem Choudary

In het Australische programma ‘60 Minutes‘ werd naar aanleiding van de moord op een Britse soldaat in het Britse Woolwich, een documentaire uitgezonden omtrent de “onzichtbare dreiging(the invisible threat) van jonge geradicaliseerde moslims die bereid zijn om als individuen zonder dreiging of waarschuwing om het even waar toe te slaan.

Michael AdebojaloWaar de moordenaar van Woolwich, Michael Adebojalo (plaatje rechts), zijne mostaard haalde weten we intussen ook al: bij de islamistische volksmenner Anjem Choudary. De notoire oprichter van Islam4UK, en instignator van afdelingen in andere landen zoals Sharia4Belgium en Sharia4Holland, waarvan we weten dat ze in onze Lage Landen jonge moslims ronselen om te gaan vechten in Syrië aan de zijde van Al Qaeda gelieerde organisaties van het rebellenleger.

In een andere video vertelt de Britse islamist Anjem Choudary andermaal waar het hem om draait. Het bewuste interview met Choudary werd uitgezonden op Press TV op het Internet en dateert van 11 april 2013. Het werd vervolgens opgenomen door Memri.org en van Engelstalige ondertiteling voorzien.

Anjem Choudary: Laat mij absoluut duidelijk zijn: Als moslims verwerpen wij de democratie, wij verwerpen het secularisme, en de vrijheid [van meningsuiting] en de mensenrechten. Wij verwerpen al die dingen die u verdedigt als zijnde uw idealen.

Een andere TV gast: U verwerpt de mensenrechten? Ik geloof u.

Anjem Choudary: Er bestaat in de Islam niets dat een republiek wordt genoemd. Wanneer wij spreken over de sharia (Islamitische wet), dan spreken wij enkel en alleen over de sharia. Wij spreken van het verwerpen van de Verenigde Naties, van het IMF (Internationaal Monetair Fonds) en van de Wereldbank.

choudaryIslamistische volksopruier Anjem Choudary tijdens een demonstratie in 2007, met achter hem één van zijn leerlingmoordenaars, Michael Adebojalo, die enkele dagen geleden in Woolwich met een mes en een machete de Britse soldaat Lee Rigby overdag en midden op straat meedogenloos afmaakte [bron]


Gerelateerd:

  • Britse islamist Anjem Choudary: ‘Als goede moslims verwerpen wij de mensenrechten’ +video [lezen]