Spelletjes voor kinderen in zomerkamp in Gaza: ‘Ontvoer en gijzel een Israëlische soldaat’ [in beeld]

summer-camp3a

Terwijl onze kinderen in de Lage Landen met dit prachtige zomerweer op het strand zandkastelen bouwen, beachvolleybal spelen, het strand afschuimen op zoek naar schelpen en aangespoelde ‘schatten’, gaat het er in de Gazastrook net iets anders aan toe. In de zandduinen van Rafah, in het zuiden van de Gazastrook waar de Islamitische Jihad zijn trainingsbasis heeft, ging het er de voorbije dagen bijzonder leuk aan toe.

Sinds de UNRWA, de VN-organisatie voor hulp aan Palestijnen, onlangs besloten heeft om geen zomerkampen meer te organiseren in de Gazastrook omwille van eh… “ideologische geschillen” tussen de UNRWA enerzijds en de terreurgroepen Hamas en Islamitische Jihad anderzijds, organiseren de terreurorganisaties dan maar zelf zomerkampen voor hun kinderen.

Een en ander kadert uiteraard in de strijd om de vernietiging van Israël en volgens de bijgevoegde fotoreeks van het AFP, hebben de aanstormende jeugdige Jihadisten en toekomstige Jodendoders er duidelijk zin in. De bijgevoegde plaatjes zijn genomen in een zomerkamp voor Gazaanse knapen tussen 6 en 16 jaar oud [!] dat op 12 juni 2013 werd georganiseerd door de terreurgroep Islamitische Jihad. Die groep is op Hamas na de grootste terreurfactie in Gaza en sinds 2007 de meest actieve terreurgroep van het twaalf dozijn andere groepen die in Gaza actief zijn.

Helaas, pindakaas, maar op de plaatjes zijn geen meisjes te zien. Die worden wellicht elders opgeleid om bv. bivakmutsen te breien voor hun toekomstige martelaren venten; hoe ze van zes houten planken, een handvol nagels en een hamer op enkele minuten tijd een doodskist in elkaar kunnen timmeren; leren jammeren, huilen, krijsen, haren uittrekken en wanhopig de armen in de lucht houden als hen daar onverwachts om gevraagd wordt en nog zoveel meer van die typisch ‘vrouwelijke’ vaardigheden, althans toch zoals die uitvoerig worden beschreven in de handboeken van Hamas en Islamitische Jihad.

gazakid01a
summer-camp1a

Op de twee plaatjes hierboven en direct onder wordt een scene nagespeeld die duidelijk refereert naar de gijzeling van soldaat-korporaal Gilad Shalit, die 5 ½ jaar in afzondering leefde ergens in een gat in de grond in Gaza, tot hij uiteindelijk werd ingeruild voor 1.027 Palestijnse terroristen. 1 Jood = 1027 Palestijnen; blijkbaar wordt de militaire waarde van een Palestijnse Jihadist nog altijd bijzonder laag ingeschat.

De opdracht van de kinderen luidde als volgt: een post van het Israëlische leger te overvallen, de vlag buit te maken en een soldaat te ontvoeren. In kaki gklede jongens, gewapend met granaten en kalashnikov geweren trekken te strijde. Een reeks ontploffingen volgen en korte tijd klinkt het signaal: opdracht geslaagd. Jood en vlag zijn in handen van het Palestijnse verzet! Alahu AkhbaaarrrrrRRR!

gazakid02a

Naast de overval op een de militaire post van het IDF en de ontvoering en gijzeling van een IDF-soldaat, kregen de Gazaanse kids nog andere spelletjes voorgeschoteld. Zo moesten ze granaten werpen en kalashnikov geweren leren hanteren, kregen schietlessen en moesten door een brandend vuur springen. Daarnaast kregen de kids nog allerhande technische vaardigheden mee, moesten onder en over prikkeldraad springen en kruipen en last but lot least: religieuze lessen, want: “met de Koran in de hand steekt men gans het Jodenland in brand,” luidt de essentiële boodschap.

PALESTINIAN-ISRAEL-CONFLICT-GAZA-MILITARY-SUMMER CAMP
Hamas summer camp
Hamas summer camp
gazakid05a
gazakid03a
gazakid04a
gazakid07a
gazakid06a

———

Toemaatje:

EoZ video: Hello Martyr, Hello Fatah


Met dank aan Rachel U.R., Joost M. en Tiki S. voor de hint: “Dit zijn de lievelingen van de ‘beschaafde EU!”

Bronnen:

 1. Ynet News: Gaza kids play ‘kidnap Israeli soldier’ in summer camp door Elior Levy [lezen]
 2. Elder of Ziyon: Hamas summer camp, 2013 (with my hit music video from 2008) [lezen]
 3. Giga Pica: Hamas Summer Camp [lezen]

Gerelateerd:

 • De waarheid over het terrorisme: niet zo geboren maar wel opgevoed als terrorist door Yigal Walt [lezen]
 • Ziekelijk: Hamas organiseert zomerkampen Gaza – kinderspelletjes ‘Lopen over messen en nagels’ [lezen]
 • Intussen in Gaza: Hamas geeft Palestijnse kinderen militaire drill en leert gebruik van wapens +video [lezen]
 • In de kleuterscholen van Gaza worden de peuters spelenderwijze voorbereid op de Jihad [lezen]
 • Haatwinkel op Palestijnse kinder TV draait verder: ‘Joden en Christenen zijn inferieure, verachtelijke lafaards’ [lezen]
 • Derde grootste terreurgroep in Gaza (de PRC) richt academie op voor terroristen door Elior Levy [lezen]
 • Jeugdkamp van ‘gematigd’ Al Fatah (Mahmoud Abbas) genoemd naar moordenares door Kerstin Braun [lezen]
 • Pro-Palestijnse activisten betalen kinderen om Israëlische soldaten te provoceren +video [lezen]
 • Miljoenen Amerikaanse dollarhulp gebruikt door Palestijnen voor promotie van terreur door Henry Kope [lezen]
 • Kinderprogramma op Palestijnse openbare televisie: ‘Zion is een Duivel met een Staart’ +video [lezen]
 • Schokkend: Syrische kindsoldaten vechten in rebellenleger tegen Assad +video [lezen]

Een gedachte over “Spelletjes voor kinderen in zomerkamp in Gaza: ‘Ontvoer en gijzel een Israëlische soldaat’ [in beeld]

 1. (Novum/AP) – De Spaanse politie heeft een Marokkaanse man gearresteerd die verdacht wordt van banden met islamitische terreurbewegingen. Hij zou strijders voor de jihad -de islamitische heilige oorlog- rekruteren. Dat maakten de Spaanse autoriteiten zondag bekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.