West Bank Unplugged afl.35: Best Eastern Hotel in Ramallah is best geschikt om aanslagen te plannen

east01
Telkens op vrijdag wat goed nieuws sprokkelen over hoe slecht, euh… hoe goed het met onze Palestijnse medebroeders gaat. Vandaag richten we onze blik naar het 3-sterren luxe hotel, het Best Eastern Hotel in Ramallah op de West Bank. Het hotel heeft alles wat arme Palestijnen moeten ontberen: 91 prachtige hotelkamers; 7 luxe suites en een exclusief dak terras.

De kamers zijn voorzien van flatscreen TV’s, airco, internetaansluiting, telefoon, enz. Het hotel beschikt tevens over een zwembad, zowel binnen als buiten. Enkele vergaderzalen waar onze Palestijnse leiders in alle rust zich kunnen terugtrekken en de volgende aanslagen tegen de Joodse staat kunnen beramen  en/of banketzalen waar ze de volgende overwinning op de Joodse staat kunnen vieren als ze weer wat Joodse babies en kinderen in het holst van de nacht de keel hebben overgesneden.

Adres van het hotel:  Palestine, Al-Bireh, El Ersal St.; P.O: 3550 Al-Bireh. E-mail: info@besteasternhotels.com. Website van het hotel: http://www.besteasternhotels.com/en op Facebook: klik hier. De plaatjes komen van zowat overal, want de website van het hotel laat geen pottenkijkers toe. Dat gebeurt steeds meer en meer omdat bloggers zoals ik het maar niet kunnen laten om de goed verborgen welvaart onder de Palestijnen in kaart te brengen.

east18a

Vele Palestijnen die het zich kunnen permitteren [lees: zich verrijkt hebben dankzij de gulle donaties van de westerse landen en op de kap van de rest van de Palestijnse bevolking], weten waar ze terecht kunnen op de West Bank. Mits wat speurwerk kan iedereen daar zelf ook achter komen. En voor wie dat niet kan zijn er op deze blog nog altijd de rubrieken “Gaza Unplugged” (118 artikelen) en “West Bank Unplugged” (35 artikelen) gestoffeerd met bijna 2.000 foto’s [!], om hen de weg te wijzen naar “de andere kant” van het Israëlisch-Palestijns verhaal, de goed verborgen welvaart waar u nooit wat van hoort, tenzij van Brabosh.com!

east13a

east02a

east03a

east14a

east04a

east06a

east07a

east12a

east16a

east15a

east19a

east08a

east09a

east20a

east17a

Een gedachte over “West Bank Unplugged afl.35: Best Eastern Hotel in Ramallah is best geschikt om aanslagen te plannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.