Egyptisch parlementslid predikt Jihad en antisemitisme in de Gazastrook +video


Egyptian Parliamentarian Muhammad Al-Saghir Preaches Jihad and Antisemitism in Gaza

Zondag, 26 mei 2013 verklaarde Mahmoud Abbas op het World Economic Forum in Jordanië dat de Palestijnse Autoriteit (op de West Bank) hun kinderen niet opvoeden tot haat jegens de Joden; eh… een nogal amateuristische poging om de haatcultuur onder de Palestijnen te verhullen dan wel te bagatelliseren. Maar laat ons eens luisteren naar wat de leiders van die andere helft van de Palestijnse Autoriteit, met name in de Gazastrook, ons te vertellen hebben over de vredelievende cultuur van de Palestijnen.

Op 9 mei 2013 zond Al Aqsa TV, de openbare omroep van Hamas, een toespraak uit van sjeik Muhammad Al-Saghir, een lid van de Shura Raad (het voorlopige Egyptische parlement tot er verkiezingen worden gehouden), die hij hield toen hij onlangs op bezoek was in de Gazastrook op uitnodiging van Hamaspremier Ismail Haniyeh.

Muhammad Al-Saghir: Neem [mijn] hart, dat zo hard als staal is geworden en gebruik het om er de Joden mee te stenigen. Neem het en gebruik het om de Joden te stenigen. Neem mijn ogen. Misschien kan een knappe jongeman die blind is geworden ze gebruiken om weer te zien. Neem mijn huid. Maak er een lont of een slinger mee voor een kind, want dit land brengt constant trotse jongens voort zoals [Khaled] Ibn Al-Walid.”

“Beste broeders, de Jama’a al-Islamiyya en [zijn politieke vleugel] de Partij voor Opbouw en Ontwikkeling, van wie de leider een geleerde in de Jihad is en die onterecht in een Amerikaanse gevangenis zit opgesloten, met name Dr. Omar Abd Al-Rahman…”

Applaus.

“Amerika is de patroon van de vondeling Israël. Het is Amerika dat een met haat vergiftigde dolk stak in het hart van de Arabische en Islamitische natie. Amerika bedient de afstandsbediening en commandeert de bewegingen van zijn apen en varkens en zijn jonge schurken aan de frontlijn van het land van glorie. Amerika… Laat ons nooit vergeten dat wanneer u een marionet ziet bewegen, besteedt dan geen aandacht aan de pop zelf. Kijk altijd naar de handen die deze pop commanderen.”

[…]

“Ik vertegenwoordig het [Egyptische] volk als een priester in Al-Azhar en als lid van het parlement. Al de mensen die berichten schreven op mijn pagina [op de sociale media] vroegen me steeds hetzelfde: “O sjeik, Jeruzalem is in onze harten en Palestina is onze oogappel. Als ons niet wordt toegestaan om [Palestina] te bezoeken, dan zullen wij hen ontmoeten op de trommelslagen van de Jihad.”

“Zij vroegen mij om de hoofden te kussen van de vaders en de moeders van de martelaren en als dat niet mogelijk is, vroegen ze mij in naam van het Egyptische volk om de leider van het symbool van verzet, Ismail Haniyeh te kussen. Dus dat is wat ik nu zal doen.”

Sjeik Al-Saghhir loopt op premier Ismail Haniyeh toe en kust hem op het voorhoofd. Andermaal luid applaus en vreugdekreten stijgen op uit het publiek.

———-

Brabosh.com: Telkens ik die baardmannen zo bezig zie en hoor moet ik altijd denken aan een oud Armeens gezegde dat ongeveer als volgt luidt:

“Als er achter elke baard wijsheid schuilt, zouden alle geiten profeten zijn.”

baardman2

Leuk plaatje van een onverschrokken vrouw in Egypte die het blijkbaar beu is dat islamistische baardmannen haar de les spellen. Een vrouw werd op straat aangesproken door een islamistische radicaal omdat ze haar hoofd niet had bedekt. De baardman commandeerde de vrouw terug naar huis te gaan omdat haar hoofd ‘naakt’ was en haar gezicht ‘onthuld’. De vrouw liet zich niet intimideren, trok haar schoen uit en sloeg de man ermee keihard in het gelaat. Leuk 😉  [bron]


Bronnen:

  1. EoZ: Egyptian parliamentarian in Gaza: “Stone all the Jews…America’s apes and pigs” [lezen]

2 gedachtes over “Egyptisch parlementslid predikt Jihad en antisemitisme in de Gazastrook +video

  1. “Muhammad Al-Saghir: “Neem [mijn] hart, dat zo hard als staal is geworden en gebruik het om er de Joden mee te stenigen. Neem het en gebruik het om de Joden te stenigen. Neem mijn ogen. Misschien kan een knappe jongeman die blind is geworden ze gebruiken om weer te zien. Neem mijn huid. Maak er een lont of een slinger mee voor een kind, want dit land brengt constant trotse jongens voort zoals [Khaled] Ibn Al-Walid.”

    tekst was niet helemaal compleet….hij zei ook nog het volgende ! begraaf me met mijn reet omhoog zodat je die kan gebruiken als fietsstalling.kwestie van er toch iets nuttig mee te doen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.