Mahmoud Abbas LIEGT wanneer hij zegt dat Palestijnse Autoriteit niét aanzet tot Jodenhaat +video

Mahmoud Abbas op 26 mei 2013: “Wij voeden onze kinderen niet op tot haat”
[“maar tot het ‘verzet’ tegen de Zionistische bezetter]”

Tijdens zijn toespraak van zondag 26 mei 2013 op het World Economic Forum in Jordanië, verkondigde president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas dat de Palestijnse Autoriteit niet aanzet tot haat en niet opvoedt tot discriminatie jegens de Joden, maar integendeel streeft om “de cultuur van vrede te verspreiden” onder de Palestijnen. Een doorzichtige poging van Abbas om de haatcultuur onder de Palestijnen te ontkennen dan wel te bagatelliseren.

Blijkbaar lijdt Abbas aan een chronische en acute vorm van dementie, want zijn eigen openbare zender – Palestinian Autority TV (PA-TV) – zond bijvoorbeeld op 22 maart 2013 de volgende beelden uit waarin kinderen in een uitzending voor de jeugd de kinderen in de Palestijnse huiskamers een liedje wordt aangeleerd waarin zinnen voorkomen als “De vijanden van Allah zijn apen en varkens” – “Zij vermoordden kinderen als slangen met geweren en hakten hun ledematen af met messen en stenen” – “Zij verkrachtten de vrouwen op de pleinen van de stad“…. en meer van die ‘vredelievende Palestijnse culturele zaken’…. [bron]

Deze blog bulkt intussen uit van beelden die volwassenen èn kinderen van alle leeftijden aanzetten tot Jodenhaat en Israëlhaat en zowel regelmatig worden uitgezonden op Al Aqsa TV (Hamas) als op PA TV (Al Fatah / PA). Zeg nu zelf: wie gelooft die leugens van Abbas nog?

4 gedachtes over “Mahmoud Abbas LIEGT wanneer hij zegt dat Palestijnse Autoriteit niét aanzet tot Jodenhaat +video

 1. @die ‘kleine minderheid’

  Gelukkig zijn dat nog de ‘gematigden’ onder hen maar lijkt potentieel weinig bemoedigend. Waar zitten die kerels nog op te wachten om de ingewanden van hun opponenten eruit kerven en hun tanden erin zetten? 😦

  Zie:
  Rebellencommandant snijdt hart uit van tegenstander; let op: dit heet dan een ‘goede’ Syriër
  https://brabosh.com/2013/05/14/pqpct-pi5/

  Like

 2. hoe moet je daar nu op reageren? het internet staat bol van de voorbeelden zoals hierboven en dan komt die paljas daar eventjes vertellen dat men geen haat koestert of cultiveert? serieus blijven he…

  “Zeg nu zelf: wie gelooft die leugens van Abbas nog?”

  ik ga ze niet opsommen want dan vrees ik dat je hier nog een tweede blog zult moeten beginnen om al die paljassen bij naam en toenaam te noemen…

  OT// daar heb je de ‘kleine minderheid’ weer…..

  http://nos.nl/artikel/511530-moslim-ziet-syrieganger-als-held.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.