Britse islamist Anjem Choudary: ‘Als goede moslims verwerpen wij de mensenrechten’ +video

Eerlijk gezegd begrijp ik niet zo goed al die commotie rond die slachting van de Britse soldaat Lee Rigby. Dergelijke gruwelijke taferelen spelen zich haast dagelijks af in Israël, de Palestijnse gebieden, de Arabische wereld en in Syrië in het bijzonder.

Michael AdebojaloBlijkbaar wordt een slachtpartij zoals die in Woolwich, die zich haast letterlijk afspeelde voor de eigen deur van de Britten, een stuk ernstiger genomen dan toen bv. op 11 maart 2011 in Itamar enkele kleine kinderen en hun ouders in het holst van de nacht met messen de kelen werden overgesneden door enkele Palestijnse islamistische boeven. Daar bestaat trouwens een woord voor: selectieve verontwaardiging.

Waar de moordenaar van Woolwich, Michael Adebojalo (plaatje rechts), zijne mostaard haalde weten we intussen ook al: bij de islamistische volksmenner Anjem Choudary. De notoire oprichter van Islam4UK, en instignator van afdelingen in andere landen zoals Sharia4Belgium en Sharia4Holland, waarvan we weten dat ze in onze Lage Landen jonge moslims ronselen om te gaan vechten in Syrië aan de zijde van Al Qaeda gelieerde organisaties van het rebellenleger.

In de video hierboven zegt de Britse islamist Anjem Choudary andermaal waar het hem om draait. Het bewuste interview met Choudary werd uitgezonden op Press TV op het Internet en dateert van 11 april 2013. Het werd vervolgens opgenomen door Memri.org en van Engelstalige ondertiteling voorzien.

Anjem Choudary: Laat mij absoluut duidelijk zijn: Als moslims verwerpen wij de democratie, wij verwerpen het secularisme, en de vrijheid [van meningsuiting] en de mensenrechten. Wij verwerpen al die dingen die u verdedigt als zijnde uw idealen.

Een andere TV gast: U verwerpt de mensenrechten? Ik geloof u.

Anjem Choudary: Er bestaat in de Islam niets dat een republiek wordt genoemd. Wanneer wij spreken over de sharia (Islamitische wet), dan spreken wij enkel en alleen over de sharia. Wij spreken van het verwerpen van de Verenigde Naties, van het IMF (Internationaal Monetair Fonds) en van de Wereldbank. 

choudaryIslamistische volksopruier Anjem Choudary tijdens een demonstratie in 2007, met achter hem één van zijn leerlingmoordenaars, Michael Adebojalo, die enkele dagen geleden in Woolwich met een mes en een machete de Britse soldaat Lee Rigby overdag en midden op straat meedogenloos afmaakte [bron]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.