Nazivlag met swastika wappert boven Arabische nederzetting Beit Ummar op de West Bank

nazi-flag2Nazi vlag wappert boven Arabisch dorp op de West Bank

Het nieuwsagentschap Tazpit berichtte gisteren, 20 mei ’13 het volgende:

Honderden inwoners van Kiryat Arba – Hebron en Gush Etzion – ten zuiden van de Hebronberg, reden op maandagochtend naar Jeruzalem en merkten tot hun opperste verbazing dat blijkbaar een swastika vlag wapperde aan de buitenwijken van de Arabische nederzetting van Beit Ummar, nabij Hebron op de West Bank. DE vlag werd in de vroege ochtenduurtjes opgehangen. Inwoners meldden verontwaardigd de beledigende valg bij het IDF, maar enkele uren later omstreeks 11u15 was de vlag nog altijd te zien.

Het IDF heeft inmiddels bevestigd dat de vlag werd opgehangen aan een elektrische draad en dat ze verwijderd zal worden.

Palestijnen lijken wel iets te hebben met nazivlaggen, zoals al eerder bleek tijdens een klassiek vrijdags rondje “Palestijns amusement” aan het checkpoint van Qalandiya nabij Ramallah op 19 maart 2010. “Bouwen aan de vrede,” heet dat 😦
PALESTINIANS-ISRAEL/