Hoe zijn 150 miljoen Europeanen ertoe gekomen om Israël hartsgrondig te haten? [Giulio Meotti]

israel-is-the-problem

George Orwell beschreef in zijn beroemde boek “1984” de “Twee Minuten Haat”. Dat wordt thans zichtbaar – tegen de Joden…

“De Joodse religie ligt in Europa onder vuur,” verklaarde president Pinchas Goldschmidt op de Conferentie voor Europese Rabbijnen. Vele opiniepeilingen (zoals de studie die werd uitgevoerd in opdracht van de Duitse Sociaal Democratische Stichting Friedrich Ebert) stellen een iconisch aantal voorop om de ramp te meten: 150.000.000 Europeanen hebben een delegitimerende en demoniserende mening over de Staat Israël en zijn bevolking.

kill_jewsVoor een grote deel van Europa zijn de steden, de wolkenkrabbers, de ziekenhuizen, de bioscopen en de scholen op die uiterst kleine strook land “Israël” genoemd slechts onroerende goederen die terug aan de Islam zullen worden gegeven eens dat die boosaardige Joodse vorm is weggeveegd.

Dit is een populistische mobilisering tegen Israël in de geest van “Raus mit Uns”… 150.000.000 westerse burgers geloven dat het Zionisme een verkeerd ontworpen project is dat zo spoedig mogelijk moet worden opgedoekt. Dat is het gevolg van de Palestijns-Islamitische psychologische oorlog (opmerking: de Europese Unie heeft zonet 20 miljoen euro bijgedragen tot de betaling van salarissen en pensioenen voor april van bijna 76.000 Palestijnse Arabieren.)

Zie wat de Joden in Europa overkwam op iets meer dan een week tijd:

In Hongarije, waar Adolf Eichmann obsessief jacht maakte op de Joden, vergiftigt een golf fascistische Judeofobie de sociale cohesie en het hoofd van de Raoul Wallenberg Associatie werd gewond tijdens een antisemitische aanslag.

Een parlementslid in Groot-Brittannië, Nazir Ahmed, neemt ontslag na het uiten van anti-Joodse opmerkingen op de televisie.

Een wetenschappelijk genie, Stephen Hawking, heeft de racistische boycot van de Staat van Israël omarmd.

De BBC plant een “documentaire” waarin wordt beweerd dat de Joodse exodus uit Jeruzalem een mythe was.

Dozijnen Franse burgemeesters deden een gezamenlijke oproep voor de vrijlating van de Palestijnse terroristen.

Een Schots christelijk document veegt de Joodse banden met het Heilig Land van tafel.

In de Franse stad Villeurbanne werden een rabbijn en zijn zoon neergestoken.

Het was een buitengewone week van antisemitisme in Europa.

Het bestaan van Israël bedreigen is een strategie geworden in Rome, Berlijn, Londen, Parijs, Boedapest, Amsterdam en Stockholm. Blinde haat tegen de Joden dringt binnen in de Europese parlementen zo veel als in de islamitische madrasses. De oproep tot de vernietiging van Israël echoot doorheen de Europese scholen en moskeeën, boeken en kranten, TV series en pseudo ‘documentaires’.

Het is vandaag de grootste manipulatie van de opinie zoals die onsterfelijk werd gemaakt door George Orwell in zijn boek “1984” als een “Twee Minuten Haat”: Europese publicisten, ambtenaren en onderwijzers zetten rechtstreeks aan tot geweld tegen de Joden door hen te beschrijven als ‘bloedzuigers’, ‘kolonialisten’ en vele gelijkaardige epitheta. Stap voor stap ondermijnt Europa opnieuw de legitimiteit van het Joodse volk.

Ik heb altijd een bepaald gevoel van affiniteit gehad met de Europese intellectuelen. Maar het is met pijn en verrassing dat ik getuige ben, een leven na Hitlers Holocaust, van de bereidheid van al te veel mensen om samen te werken in het ontmenselijken van de Joden. Dit is hoe Europa een antisemitische publieke opinie bouwde van 150.000.000 mensen. Dit is hoe Israël is uitgegroeid tot een waardeloze mythe onder de Europese ontwikkelde klassen.

‘Vrede’ kan alleen komen met de erkenning in het Midden-Oosten van Israël als een nationale staat van het Joodse volk; de toevoeging van de Staat Israël op alle kaarten die gebruikt worden in de scholen in de moslimwereld; de afschaffing van de omvangrijke anti-Israëlische propagandacampagnes in de islamitische media en de scholen; de bevordering van de interactie tussen wetenschappers, geleerden, kunstenaars en atleten; de afschaffing van de delegitimisatie van Israël in de Verenigde Naties; het verbod van terreurgroepen die tot doel hebben Israëliërs te doden en Israël te vernietigen; het einde van de economische boycot tegen Israël; het instellen van volledige diplomatieke betrekkingen met Jeruzalem als de ondeelbare hoofdstad van Israël; en last but not least, de proclamatie van de theologische fatwas die de moord op “ongelovigen” verbiedt.

Europa is hard aan het werk om al deze noodzakelijke stappen te voorkomen. Omdat volgens de Europese mainstream, ‘vrede’ zal zegevieren wanneer Israël is ontmanteld, net zoals de rust zal weerkeren in het ‘Heilig Land’ eens het Zionisme is vernietigd. Europa is getuige van het oprichten van een meerderheid volgens welke Israël een supermacht is met buitengewone militaire macht en rijkdom en aldus een geëngageerde en meedogenloze vijand is van de mensheid.

Europa’s publieke opinie werd overreed om te geloven dat Israël een staat is die onverwijld moeten worden ontmanteld. Vandaag de dag telt de Europese bevolking ca. 730.000.000 burgers. Wat zou er gebeuren als al hun geesten worden geïnfecteerd met de antisemitische worm? Kan Israël echt gevrijwaard blijven van die uitbarsting van die psychotische anti-Joodse ziekte?

door Giulio Meotti


Met dank aan Jan H. voor de hint.

Bronnen:

 1. Arutz-7: How Did 150,000,000 Europeans Come to Hate Israel? [lezen]

4 gedachtes over “Hoe zijn 150 miljoen Europeanen ertoe gekomen om Israël hartsgrondig te haten? [Giulio Meotti]

 1. Waarom anti-jood Karel De Gucht deel uitmaakt van de 150.000.000 Europeanen!

  Nog steeds ben ik diep verontwaardigd dat een Vlaamse politicus en lid van een gesloten geestesgenootschap waarin het intellect en verdraagzaamheid primeren, erin geslaagd is om:
  1. zijn mening te profileren over de Joden( Joodse lobby)
  2. de media in deze de VRT, de politicus, een platform gaf
  3. achteraf verklaarde dat zijn woorden compleet verkeerd begrepen werden

  Dit extreem ernstig voorval en dat is het zonder meer, laat mij nog steeds niet los.
  Gezien zijn functie als Europees commissaris voor handel had de man zijn ontslag moeten indienen of het Europees parlement had moeten overgaan tot ontzetting uit zijn ambt. In deze heeft het Europees parlement compleet gefaald alsook zijn collegae politieke medestanders van de VLD, inclusief Guy Verhofstadt als Europees fractieleider.
  In onze rechtstaat is de vrije meningsuiting zowat het hoogste goed. Daarom veronderstelt een mening een goed onderbouwde argumentatie zonder te vervallen in prietpraat of het stigmatiseren van een bevolkingsgroep of degenen die daarvoor opkomen.
  Karel De Gucht is geen humanist noch een intellectueel, eerder het type die primair bijzonder goed voor zichzelf zorgt en met een te verafschuwen rancuneus karaktertrekje.
  Ben

  Like

 2. Beste vrienden Ik vind dit een byzonder artikel. Mijn complimenten. V inden jullie het goed als ik dit verhaal als bijlage toevoeg aan mijn wekelijkse nieuwsbrief Harry’s Focus op Israel ? Groet en shalom Harry Nihom Netanya nihom@012.net.il

  Like

 3. Waarom?

  Omdat het intelligentie quotient van de gemiddelde EU burger gedaald is tot het niveau van de nieuwe medeburgers, die door middel van intimidatie het onderwijs & levenswijze beinvloeden.

  Omdat het anti Joodse gen in de gemiddelde EU burger zit en wordt doorgegeven van generatie tot generatie.

  Omdat de vrij denkende Liberalen zo vrij denkend zijn als zijn vrij denkende collega’s het toelaten.

  Omdat de Intelligentia van Europa nooit met de Wijzen van Europa mogen worden vergeleken.

  Omdat de neutrale, onafhankelijke journalist niet wordt beloond, maar ontslagen.

  Omdat de Europesche politici van vandaag alle ingredienten van bovenstaande punten in zich verenigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.