3 gedachtes over “Geschiedenis in een notendop van de Palestijnse cultuur van geweld en terreur +video

 1. In een normale wordt iemand die een moordenaar(s) helpt/steunt, een veilige haven geeft en hierdoor de politie tegenwerkt, een medeplichtige genoemd.

  In de absurde wereld van vandaag heet zo iemand een Humanist voor de Vrede.

  Al deze vredes apostelen zouden aangeklaagd moeten worden voor medeplichtigheid aan moord door het geven van valse informatie & aanzetten/organiseren tot/van geweld of het meewerken hieraan.

  Like

 2. Hallo lieve broeders, ik heb het heel fijn dat ik dit mag, dan werk ik ook voor de Eeuwige, heb ook voor jullie, ik wil alles doen voor jullie, langer wordt begrijper wat ik doe,ik wil jullie een keer goed leren, mijn froow dat is, wij zijn alle twee Joods, ik ben ook besneden, God zegend
  Israèl en dan wij. Gershom en mij vrouw, Channa.

  Like

Reacties zijn gesloten.