Video: Jonge Joodse vrouw lacht linkse Joodse en Arabische ‘nakba dag’ demonstranten vierkant uit


Joodse jonge vrouw lacht nakba demonstranten uit [INN TV]

Een jonge Joodse vrouw, Dovrat Malul, reed met haar wagen afgelopen woensdag 15 mei 2013 doorheen Jaffa, Israël, tot ze in het centrum van de stad een demonstratie tegenkwam tegen Israël met als thema wat de Arabieren “nakba dag” noemen. Zowel linkse Israëlische Joden als Arabieren stonden er met Palestijnse vlaggen te zwaaien.

dovratEchter, de onverschrokken vrouw kreeg opeens een lumineus idee. Ze zette de nieuwe song op van Eyal Golan – met de simpele naam “Israël” – opende de ramen van de auto en het volume van de stereo op maximale stand en zong tegelijk luidkeels mee met het lied. Het geluid van “Israël” dat naar buiten galmde deed het protest snel verstommen.

Een demonstrant, een overlevende van de Holocaust zo bleek, stapte naar haar auto toe, spuwde naar haar en met de woorden “dit is ons land niet,” was het duidelijk aan wiens zijde hij stond. Een andere Joodse vrouw trachtte haar banden te doorsteken terwijl een Arabische vrouw haar een klap wilde geven. Ordediensten moesten de jonge vrouw herhaaldelijk in bescherming nemen. Uiteindelijk joeg de politie haar weg “omdat ze het verkeer hinderde.”

De vrouw zette later de videobeelden op haar Facebookpagina en kreeg een storm van steunbetuigingen voor haar gedurfd protest. Het volledige verslag vindt u hier en de rest op haar Facebookpagina. Als tegendemonstratie kon dit wel tellen 😉

nakba1948Jeruzalem, 15 mei 2013. Het antwoord van Israëlische burgers en soldaten op de Palestijnse halve waarheden en hele leugens van de ‘nakba’, de vlucht van de Pal-Arabieren uit Israël tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog (nov. 1947-april 1949):

Nakba??? Israël zal niet rouwen om jullie mislukte poging in 1948 om ons af te slachten!” [bron]

Een gedachte over “Video: Jonge Joodse vrouw lacht linkse Joodse en Arabische ‘nakba dag’ demonstranten vierkant uit

  1. Helaas zijn er joden die de staat Israel en het Joodse volk een tweede Holocaust willen indrijven,

    Like

Reacties zijn gesloten.