West Bank Unplugged afl.33: Palestijnse engeltjes overnachten in het Angel Hotel in Beit Jala

angel11a

Weeral vrijdag vandaag en is het altijd leuk om de week te besluiten met een opgewekt artikel over de Palestijnen. Tenslotte willen we toch allemaal wel dat het goed gaat met de Palestijnen, niewaar? Voor al die Palestijnen die de voorbije week zo “gekweld werden door de bezettende satanische Zionistische Entiteit” heb ik weer een aardig stekje gevonden: het Angel Hotel, een 3-sterren hotel in Beit Jala nabij Bethlehem op de West Bank. De bijgevoegde plaatjes komen van de Facebook pagina van het hotel: http://www.facebook.com/AngelHotel en ook op Trip Advisor: Angel_Hotel

angel55a

Vele Palestijnen die het zich kunnen permitteren [lees: zich verrijkt hebben dankzij de gulle donaties van de westerse landen en op de kap van de rest van de Palestijnse bevolking], weten waar ze terecht kunnen op de West Bank. Mits wat speurwerk kan iedereen daar zelf ook achter komen. En voor wie dat niet kan zijn er op deze blog nog altijd de rubrieken “Gaza Unplugged” (118 artikelen) en “West Bank Unplugged” (33 artikelen) gestoffeerd met bijna 2.000 foto’s [!], om hen de weg te wijzen naar “de andere kant” van het Israëlisch-Palestijns verhaal, de goed verborgen welvaart waar u nooit wat van hoort, tenzij van Brabosh.com!

angel04a

angel42ab
angel03a
angel20a
angel22a
angel05a
angel23a
angel24a
angel25a
angel28a
angel31a
angel27a
angel21a
angel53a
angel46a
angel50a
angel45a
angel52a
angel40a
angel33a
angel32a

angel02a
angel43a

Een gedachte over “West Bank Unplugged afl.33: Palestijnse engeltjes overnachten in het Angel Hotel in Beit Jala

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.