Toespraak van Netanjahoe voor Chinese studenten over Israël ’s realisaties in de hightech wereld +video

Zoals bekend heeft de Israëlische premier Benjamin Netanjahoe zonet een 5-daagse reis achter de rug aan de Chinese Volksrepubliek. Het doel van de reis was in de eerste plaats de economische en handelsrelaties die tussen beide landen bestaan, verder te intensifiëren en de wederzijdse import en export te verhogen.

Aan de studenten van het Opleidingsinstituut voor Toekomstig Chinees Leiderschap, hield premier Benjamin Netanjahoe een uitvoerige toespraak waarin hij vooral de klemtoon legde op de vele technologische en geneeskundige verwezenlijkingen van de Joodse staat zoals die in Technion, de Technische Universiteit in Haïfa, worden onderricht en ook uitgevonden.


Gerelateerd – Netanjahoe in China:

  • Israël en China ondertekenen handelsakkoord ter waarde van 400 miljoen dollars [lezen]
  • Premier Netanjahoe geland in Shangai voor vijfdaags bezoek aan China [lezen]
  • Premier Netanjahoe brengt 5-daags bezoek aan China om economische banden aan te trekken [lezen]