Adviseur van Iran’s Opperste Leider Ali Khamenei beschuldigt Joden van magie en tovenarij

hekserij2Wekelijkse vergadering van het kernkabinet van premier Netanjahoe

Toen ik vanochtend het volgende bericht las schoot ik meteen in een onbedaarlijke lachbui. Wekelijks duiken er wel meer van dit soort maffe berichten op over Joden en Israël maar dit is beslist de meest geschifte grap van het jaar en we zijn nog maar net 1 mei. Let wel, de mensen die dergelijke onzin verspreiden zijn geen obscure nitwits die halfbezopen vanachter hun peecee de grootste onzin bedenken. Nee hoor, integendeel. Het gaat om leiders van grote machtige naties die mede het beleid van de wereld bepalen. In casu dit keer om Mehdi Taeb, één van de naaste medewerkers van Iran’s Opperste Leider Ali Khamenei, de directe baas van president Mahmoud Ahamadinejad en de werkelijke leider van Iran.

Ook Reichsfüher Adolf Hitler liet zich destijds bijstaan door de astroloog en helderziende Eric Hanussen, geboren Hermann Steinschneider, die althans volgens sommige bronnen (waarschijnlijk Iraanse, eh eh..) een heimelijke Moravische Jood zou zijn geweest. Zijn belangrijkste voorspelling in dienst van de Führer betrof de brand in de Reichstag op 27 februari 1933. Nauwelijks vier weken later – 25 maart 1933 – werd hij om zijn voorspelling door de bruinhemden van de SA geliquideerd. Diezelfde SA die wellicht zélf de brand in het Duitse parlement had aangestoken en er nadien de 24-jarige Nederlander Marinus van der Lubbe voor liet opdraaien.

Alsof onverklaarbare ontploffingen en geheimzinnige computer virussen nog niet genoeg zijn, hebben recent Iraanse openbare figuren de Joden en Israëliërs ervan beschuldigd voor het aanwenden van magie en tovenarij tegen de Islamitische Republiek. Echter, niét gericht tegen het verdachte atoomprogramma van het land. Nee hoor: Die heimelijke Joden willen enkel de Iraanse verkiezingen verknoeien, met magie dus.

just-jew-itIn een toespraak op 20 april (niet toevallig de geboortedag van Adolf Hitler) tegenover religieuze studenten, heeft Mehdi Taeb, die een denktank leidt en beschouwd wordt als een nauwe medewerker van de Opperste Leider Ali Khamenei, gezegd dat de Joden machtige tovenaars zijn die hun krachten gebruiken om Iran aan te vallen.

Hij merkte op dat hoewel “de Joden” nog hun volledige krachten moeten inzetten, hun capaciteiten werden gelogenstraft nadat zij getracht hadden hun magie te gebruiken om de verkiezingen in Iran van 2008 en 2009 te beïnvloeden.

“De Joden onderwerpen ons momenteel aan een nooit eerder geziene test,” zei Taeb bovengenoemd, volgens een vertaling die door East Media Research Institute (Memri) werd geleverd. “Zoals u in de Koran kunt lezen, regeerde [Koning] Solomon de wereld… en G’d gaf een groep tovenaars de opdracht om zich tegen hem te keren. De Joden putten hun grootste krachten uit tovenarij en zij maakten gebruik van dit instrument.”

“Alle [straf]maatregelen die tegen ons zijn ingebracht komen voort uit de Zionisten,” vervolgde hij. “De V.S. zijn een instrument in hun handen. Tot dusver, hebben zij nog niet het volledige [werkingsgebied van] hun tovenarij tegen ons gebruikt. Tovenarij was het uiteindelijke middel waartoe zij hun toevlucht namen tijdens het tijdperk van [President Mahmoud] Ahmadinejad, maar zij werden verslagen. Deze capaciteit van de Joden werd door Iran geëlimineerd. Vijf jaar geleden hebben zij geprobeerd om Ahmadinejad [met deze middelen] af te zetten.”

Een artikel over Joodse mystiek en numerologie dat in maart jl. op Rasanews.ir werd gepubliceerd, een Iraanse islamitische nieuwssite, beweerde dat “de Joden altijd geneigd zijn om hun toevlucht te nemen tot waarzeggerij, [een praktijk] die zijn wortels heeft in astronomie, astrologie en hekserij, [die zij verbeterden] toen zij met diverse volkeren omgingen in de loop van de geschiedenis. Zij koesterden deze [kennis] als een schat, generatie na generatie…”

“Het [Joodse] volk denkt dat regeren over de mens, de natuur en de goddelijke tradities enkel bereikt kunnen worden door middel van tovenarij [en hekserij.] Zij geloven dat het mogelijk is om de natuur te overheersen, de wereld te controleren en zelfs de beslissingen van G’d kunnen sturen, door het gebruiken van tovenarij technieken.”

kapner3De maffe charlatan en tegenwoordig ‘straatevangelist’ van beroep, Nathanael Kapner (°1950), een Amerikaanse Jood die zich in 1971 tot het Grieks-Orthodoxe Christendom bekeerde, heeft onlangs een hernieuwde versie uitgegeven van de Protocollen van de Wijzen van Zion. Naar verluidt zou nestbevuiler Kapner de ‘geheimzinnige’ bron zijn geweest, de Deep Throat als het ware, die de Iranezen van de nodige informatie heeft voorzien waarop hun recente beschuldigingen jegens de Joden van magie en tovenarij zijn gebaseerd. 😉


Bronnen:

 1. The Times of Israel: Iranians accuse Jews of witchcraft door Gavriel Fiske [lezen]

Gerelateerd:

 • Hamas arresteert 150 heksen, waarzeggers en tovenaars [lezen]
 • Welkom terug in de Middeleeuwen: Saoedische vrouw onthoofd voor het bedrijven van hekserij [lezen]

5 gedachtes over “Adviseur van Iran’s Opperste Leider Ali Khamenei beschuldigt Joden van magie en tovenarij

 1. dat is hem dus echt? en die loopt los? …

  btw.die link naar de “vernieuwde protocollen” is de maker van die site misschien ook ontsnapt uit een gesticht?

  Like

 2. tis al ff geleden dat ik nog zo gelachen heb..merci daarvoor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.