Het Westen veroorzaakte de aardbeving in Iran en Israël zit achter de aanslag in Boston [Likoed.nl]

Likoed Nederland: Het is bekend dat de islamitische wereld vergeven is van de complottheorieën in het algemeen en met de Joden als samenzweerders in het bijzonder. Maar deze variant is toch nog verrassend. Wat volgt is de vrijdagse preek door de islamitische geestelijke sjeik Abd Al-Jalil Al-Karouri, uitgezonden op de Soedanese staatstelevisie op 19 april 2013. Vertaling door Likoed.nl:

“De belangrijkste politieke gebeurtenissen van deze week waren de aardbevingen in Boston en in Texas, gisteren … Of liever gezegd, de bomaanslagen in Boston en in Texas, en de Iraanse aardbeving. Kort gezegd is het eigenaardige dat niemand weet wie er achter deze gebeurtenissen zat . Zelfs president Obama zei: “We weten niet wie dit deed, of waarom.”

Ook Iran weet niet wie de aardbeving veroorzaakte.

[…]

Mensen weten wie verantwoordelijk is voor aardbevingen. Het is God. Maar nu zijn er aantijgingen dat deze aardbeving kunstmatig was. De zogenaamde ‘aardbeving-oorlog’ is begonnen. De geïndustrialiseerde landen hebben de capaciteit om bommen te maken die de aardkorst en de kern beïnvloeden en daardoor aardbevingen veroorzaken. Er wordt dan ook gezegd dat de golven van de tsunami, waardoor duizenden doden vielen, in feite een experiment waren van dat wapen.

[…]

Deze aardbeving had twee doelen: ten eerste, omdat de Russen de Bushehr kerncentrale over een maand officieel willen overdragen aan Iran. Het Westen wil niet dat dit gebeurt.

[…]

Ze wilden de nieuwe gaspijpleiding [van Iran naar Pakistan] vernietigen, samen met de kerncentrale. Er is ook de kwestie van het bevorderen van de verkoop van gasmaskers. Deze verlopen gasmaskers, bedoeld om mensen te beschermen tegen nucleaire gassen, zijn onlangs verkocht in de Golfstaten. Het vierde doel is om angst te zaaien in de Golfregio, waar de aardbevingen werden gehoord. Ze willen deze mensen bang maken voor de Iraanse nucleaire installaties, en een regionale soennitisch-sjiitische oorlog, een oorlog tussen Iran en zijn buren laten ontbranden.

[…]

En dan moeten we het nog hebben over de bomaanslagen in Amerika. Ze zeggen dat de bommen in “primitieve” pannen werden geplaatst. Waarom zou iemand in de VS zijn toevlucht nemen tot spijkers en snelkookpannen om een ​​bom te maken? U kunt elk type wapen daar vinden en gewoon kopen. Waarom hebben ze gezegd “primitieve”? Ik heb geen tijd om het precies voor te lezen. Maar ze zeiden dat de bom ”primitief” was, om de schuld neer te leggen bij een van ons in de Derde Wereld.

[…]

Toen Noord-Korea stopte de productie van bussen, begon het met het maken van kernkoppen. Nu vormt Noord-Korea een bedreiging voor Amerika. Amerika zou kunnen worden getrokken in een historische oorlog, een oorlog tussen communisme en kapitalisme. Dit is precies wat Israël niet wil.

Israël wil dat er oorlog komt tussen Amerika en de “primitieve” Arabieren, en dat is de reden waarom de bommen ”primitief” waren.

Ik heb gezegd dat de aanslagen in Manhattan bedoeld waren om Amerika te transformeren van een land naar een imperium, en dat is precies wat is er gebeurd. Momenteel willen ze niet dat dit imperium verder wordt uitgebreid, of dat de Koude Oorlog herleeft – dit keer met Noord-Korea en de Aziatische landen. Nee, ze willen dat Amerika Israël blijft verdedigen.”


Bronnen:

 1. Memri TV: Sudan Friday Sermon: Israel Behind Boston Bombings and Iran Earthquake [lezen]
 2. Likoed Nederland: Het Westen veroorzaakte de aardbeving in Iran en Israël zit achter de aanslag in Boston [lezen]

4 gedachtes over “Het Westen veroorzaakte de aardbeving in Iran en Israël zit achter de aanslag in Boston [Likoed.nl]

 1. Heeft Ahmadinejah ook ooit niet verteld dat de Amerikanen àl de regen tegenhielden ?
  Wat een achterlijke paljassen zijn die karpetknielertjes toch… en dàt in 2013 !!!

  Like

 2. Haatdragende gedachten die geuit worden om argeloze goedgelovige moslims de hoofden op hol te brengen.
  Ophitsen en aantijgingen zonder te bewijzen.
  Haat, Wrok, Bitterheid waaruit de “F*ck You”-mentaliteit geboren wordt!!!
  Hieruit ontstaat gruwelijke terrorisme.

  De creatie van De Ware Schepper is nog altijd in gevecht tegen zijn naaste!

  Like

 3. werkt de almachtige Joodse samenzwering nu al met snelkokers? dat is echt wel ontgoochelend !
  aardbeving lijkt me toch net iets meer “onzen dada”….
  zeg nu zelf,haaien,aids,goudvissen die getraind zijn om hun islamitische baasjes op te peuzelen..dan is een aardbeving toch logisch?
  dat kan dus niet !
  ik vind dat Israel klacht moet neerleggen bij de VN ! ongehoord dat anderen met onze pluimen gaan lopen.dit soort van antisemitisme moet unaniem veroordeeld worden !

  kwestie van onze reputatie op niveau te houden…snelkokers pfffffffff zo marginaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.